Незважаючи на те, що приготування супу - це досить простий процес, тут теж є вої особливості. Щоб така страва вийшла дійсно смачною, усі інгредієнти потрібно закидувати у правильній послідовності, зазначають Патріоти України.
Бо часто буває так, що після додвання достатньої кількості спецій, страва залишається без смаку. Або коли картопля вже розварилась, а м'ясо ще сире. В таких нюансах треба розібратися.
Порадами, які допоможуть приготувати дійсно смачний суп поділилась maslyana_tm на своїй сторінці в Instagram.
Різноманітність інгредієнтів
Не бійтеся до стандартного набору "картопля-морква" додавати й інші інгредієнти: овочі, бобові, яйця, кілька видів м'яса та зелені. Чим різноманітніший суп – тим він смачніший.Приготування на маленькому вогні
Не можна допускати, щоб суп булькав на плиті через край. Його слід варити на маленькому повільному вогні. Саме тривале приготування й збереження температурного режиму, допомагають усім інгредієнтам рівномірно приготуватися й розкрити свій смак та аромат. Суп виходить насиченим і збалансованим⠀
Додавання спецій
Коли усі інгредієнти супу практично готові – можна додавати спеції. Тоді вони рівномірно вберуть сіль, а спеції збережуть свою духмяність. Дотримуйтеся порядку сіль-прянощі-перець. Також, якщо використовуєте готові суміші спецій, перевіряйте чи є у їхньому складі сіль, щоб не перебрати з нормою⠀
Не варто куштувати гарячий суп
Багато людей пробують гарячий суп на смак, вирішують, чого не вистачає. Тут потрібно врахувати, що у гарячих стравах солоний смак розкривається із затримкою. Тому якщо є сумніви, потрібно дати страві постояти кілька хвилин, скуштувати ще раз і вже тоді досолювати.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...