Корисний і смачний продукт, який несе в собі багато користі, може бути небезпечний. Мед - це універсальний підсолоджувач, але не завжди його можна використовувати, передають Патріоти України.
Існує думка, що мед може стати справжньою отрутою, якщо його використовувати в гарячій випічці та інших продуктах. Мед дійсно не можна використовувати, наприклад, в гарячому чаї. Він моментально втрачає свої корисні якості і тієї користі, яку ви очікуєте, не принесе.
Багато кулінарів радять не використовувати мед відразу в випічці. При нагріванні мед стає звичайним сиропом. Коли випікаєте торти або булочки, медом варто просочувати коржі, тоді солодка здоба буде не так швидко черствіти та термін придатності виробу буде продовжений. Крім того, випічка з медом стане ароматніше. Важливо правильно його використовувати.
Вам потрібно:
У каструлю налити теплої води, додати цукор та рослинне масло 1 столову ложку. Розмішати поки цукор повністю не розчиниться. Груші почистити і порізати часточками або кубиками, посипати корицею.
Борошно добре просіяти, додати соду, подрібнені в блендері горіхи і розбавлений цукор з водою. Замішувати тісто в кухонному комбайні. Тісто на пиріг з грушею має нагадувати, як тісто на млинці. Додаємо груші з корицею в тісто та добре перемішуємо. У форму для запікання на дно вистелити пергаментний папір та тісто.
Духовку розігріти до 180-200 градусів і випікати пиріг 25-30 хвилин. В цей час розмішати 2 столові ложки меду та трохи води. Дістати пиріг з грушами з духовки та рясно полити медовою заправкою.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...