Дуже часто приготування їжі затьмарює така "деталь", як розігріта на сковороді соняшникова олія, що розбризкується, яка обпалює руки, а іноді навіть обличчя, передають Патріоти України.
Чи можна цього уникнути? Звичайно, так, і допоможе в цьому спеція, яка є на кожній кухні, — сіль. Зазначимо, що ці білі крупинки також чудовий помічник і під час прання.
Як сіль допомагає "зупинити" бризки гарячої олії, розповідає портал prostoway. Зазначимо, що крім солі у цій справі може допомогти ще один "частий гість" на кожній кухні — оцет. Що треба робити – читайте далі.
Також варто нагадати, що не можна відразу використовувати олію, яку тільки дістали з холодильника. У такому разі "фонтан" із бризок — забезпечений. Зачекайте, щоб олія стала кімнатної температури, і лише тоді починайте готувати.
літню спеку температура у салоні автомобіля може сягати 60–80 градусів і вище, за таких умов навіть звичайні речі стають потенційно небезпечними. Деякі предмети здатні спричинити загоряння чи пожежу. Щоб уникнути ризику, важливо знати, що категорично ...
Відпочинок за системою "все включено" не обов’язково має завершуватись тісними штанами та докорами сумління. Осмислений підхід до харчування дозволить насолодитися відпусткою без стресу та шкоди для фігури. Ось як це зробити, передають Патріоти України...