Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіжим. Ця клітковина слугує живленням для корисних бактерій, які виробляють бутират – жирну кислоту, важливу для здорового травлення.
До того ж вона має протизапальну дію. Щоб заморозити хліб, його варто нарізати скибками – так його буде простіше розморожувати.
Спочатку хліб потрібно щільно запакувати, але не в магазинний пакет. Річ у тім, що така упаковка не захищає продукт: він швидко висихає та вбирає сторонні запахи з морозильної камери.
Ті, хто добре знається на цьому, радять загортати хліб у харчову плівку або фольгу. Після цього скибочки варто скласти в контейнер або пакет і підписати його, щоб не забути дату заморожування.
У такому вигляді хліб може зберігатися близько шести місяців. Однак фахівці рекомендують не тримати його так довго, а вживати в перші два місяці після заморожування. Вони також зазначають, що заморожений хліб корисний для кишківника та загального травлення.
Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...
Під час сну вночі люди можуть поводитись дуже незвичним чином. Сміятись, щось белькотіти і навіть цілком чітко щось говорити, передають Патріоти України. Це явище в науці має назву сомнілоквія, і воно вважається досить поширеним у людській популяції. Я...