А ви це знали? Ось що станеться з вашим тілом, якщо пити гарячу воду з лимоном

Що ви п’єте вранці? Напевно каву? Або чай? Більшість людей виберуть саме ці напої, але про цю звичку пора забути, передають Патріоти України.

Є безліч причин пити вранці звичайну гарячу воду. З лимоном. Приготувати такий напій простіше простого: у кухоль гарячої води (не більше 60 градусів) кидаємо кілька шматочків лимона або наливаємо трохи лимонного соку – за смаком. Навіщо? Зараз дізнаємося!

1. Детокс

В організмі накопичується безліч токсинів. Лимонний сік допомагає печінці працювати і виводити токсини.

2. Зміцнюємо імунітет

Гаряча вода з лимоном корисна для здоров’я лімфатичної системи і допомагає боротися з вірусами.

3. Допомагає скинути вагу

Вода з лимоном містить волокна пектину, що допомагає зменшити відчуття голоду.

4. Оздоровлює хрящову тканину

Вода з лимоном сприяє утворенню хрящової тканини. Це важливо для руху.

5. Проти запалення

Лимонний сік допомагає при запальних процесах – він регулює рівень pH в організмі. При запаленні рівень різко підвищується, а чашка кисленького напою вранці допоможе його відрегулювати.

6. Ні застуді

Не будемо забувати про те, що вітамін С, яким багатий лимон, допомагає уникнути простудних захворювань. Тому взимку та в міжсезоння гаряча вода з лимоном стане справжнім порятунком!

7. Здоров’я зубів

Вода з лимоном допоможе уникнути запальних процесів в порожнині рота, запобігне розвитку зубних захворювань і додасть свіжість подиху.

8. Гарний настрій

Запах лимона впливає на настрій і допомагає позбутися негативних емоцій, від хвилювання до депресії. Він також допомагає забути про почуття втоми.

9. Чиста шкіра

Гаряча вода з лимоном допомагає проти зморшок і очищає шкіру. І хімікати не потрібні!


Однак ми вже знаємо, що все добре в міру: не потрібно додавати в напій занадто багато соку, адже в ньому багато кислоти. Уникайте лимонного концентрату – в ньому багато консервантів.

Краще використовувати свіжі лимони. І не забуваємо злегка остудити воду: якщо додати сік в киплячу воду, він втратить всі корисні властивості.

Отже, запасаємося лимонами, і здорове життя гарантоване! Чудовий результат буде помітний вже через 8 тижнів. Будьте здорові!

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...