А ви це знали? Сіль та нашатирний спирт допоможуть зробити вікна ідеально чистими

Вікна - це чистий погляд на навколишній світ. Якщо вони у плямах та дощових бризках у поєднанні з пилом, враження суттєво псується, передають Патріоти України.

Помити вікна можна за допомогою готових засобів для чищення. Проте після них також іноді лишаються неприємні розводи. Згадайте, як ви серветкою трете, щоб їх позбутись, а вони вперто не зникають. Пропонуємо скористатись декількома хитрощами досвідчених господинь, щоб ваші вікна блищали та були кришталево чисті.

Сіль

Простий народний засіб. У 1 л теплої води потрібно розчинити 2 ст.л. солі. Засіб переливають у пляшку з розпилювачем та починають миття вікон. В кінці скло потрібно насухо витерти.

Нашатирний спирт

Цей метод дозволяє отримати ідеальний результат, але працювати потрібно у резинових рукавицях. Справа в тому, що нашатирний спирт небезпечний для шкіри рук.

На 1 л води потрібно додати всього 1 мл цієї речовини. Миють вікна звичайний способом. Розпиліть на скло, протріть для видалення бруду та витріть насухо серветкою. Єдиний недолік використання нашатирного спирту — запах. Після прибирання зробіть перетяг чи відкрийте вікна для провітрювання приміщення.

Це прості способи для чищення скляних поверхонь, які доступні кожному. З ними можна обійтись без звичних магазинних засобів, якщо раптом їх не виявилось під рукою.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...