В домашніх умовах завжди є можливість приготувати каву високої якості із приємним відтінком смаку. Якщо в кав’ярнях успіх багато в чому залежить лише від якості продуктів та техніки, то при самостійному приготуванні потрібно враховувати масу факторів, передають Патріоти України.
До того ж, досвідчені господині додають до напоїв особливі компоненти, які допомагають значно покращити смакові якості кави.
Вважається, що спочатку такий напій подавали в деяких африканських країнах, оскільки вода була незадовільної якості. Сіль здатна надати дезінфікуючий ефект, а також нейтралізувати жорсткість рідини.
Однак гурманам полюбився смак кави з сіллю, оскільки вона помітно відрізняється від звичайного напою і не матиме гіркоти.
Усього однієї дрібки буде достатньо для досягнення потрібного ефекту.
Мало хто знає, що такий напій вважається важливим елементом правильного харчування. Кава з невеликим шматочком вершкового масла допомагає “взяти під контроль” почуття голоду.
Завдяки цьому можна обійтися без повноцінного прийому їжі протягом кількох годин.
Напій здатний покращити стан здоров’я та позбавити від почуття втоми. Тому кава з масла стала одним із найпопулярніших напоїв серед тих, хто худне.
Вибирати варто лише несолоний продукт.
Перед тим як прикрашати подвір’я новими рослинами, варто ретельно перевірити їхні властивості. Навіть найгарніші квіти можуть приховувати загрозу. Якщо у вашому домі є діти або домашні улюбленці, краще надавати перевагу безпечним, нетоксичним культурам...
З настанням літньої спеки серед автомобілістів зростає хвилювання щодо безпечності заправляння автомобіля до повного бака. Існує поширений міф про те, що це може призвести до вибуху через розширення пального під впливом високої температури. Щоб розвіят...