
Смак і зовнішній вигляд страв із риби залежить від деяких секретів її приготування. Ділимося сімома, про які має знати кожна господиня, передають Патріоти України.
1. Запікаючи рибу в сметанному соусі, на сковорідку спочатку налийте частину соусу, покладіть рибу, а потім залийте рештою соусу..
2. В котлетну масу з нежирної риби для рихлості додайте варену охолоджену рибу.
3. Для приготування рибного холодцю знадобиться луска, плавники, голови, хребти. Залийте їх холодною водою (3 л води на 1 кг луски) і варіть 1,5-2 год на малому вогні. Після цього проціджують і на відварі готують заливну рибу. Желатин тоді додавати не потрібно.
4. Запікайте рибу в добре розігрітій духовці. Тоді на поверхні соусу утвориться рум’яна скоринка, а риба буде соковитою.
5. Найкращим гарніром до тушкованої риби є відварені гриби або варена картопля з маринованою цибулею.
6. Якщо пересолили оселедець, замочіть його на 0,5-1 годину в молоці. Молоко забере зайву сіль, а риба стане більш соковитою.
7. Рибу під томатним або молочним соусом спочатку обсмажте. В результаті матимете густіший соус, обвалявши її в борошні.
Тромбоз може розвинутися майже непомітно, але наслідки цього стану часто бувають смертельно небезпечними. Кардіологи застерігають: деякі звичні ранкові ритуали можуть суттєво підвищувати ризик утворення тромбів, особливо у людей з факторами ризику, пер...
Вершкове масло давно має суперечливу репутацію через високий вміст жиру та холестерину. Проте, як зазначають кардіологи, його вплив на артеріальний тиск часто недооцінюють, Патріоти України. За словами доктора Сема Сетареха з Beverly Hills Cardiovascul...