Чайним пакетикам не місце у смітнику: Вони допоможуть позбавитися багатьох проблем

Що може бути краще взимку, ніж чашка ароматного гарячого чаю? Цей смачний напій чудово зігріває та бадьорить, передають Патріоти України.

Однак заварюючи чай, дуже часто ми викидаємо чайні пакетики у відро для сміття, і дуже дарма. Разом з Ukr.Media розповімо, де вони можуть нам стати в пригоді.

Як можна використовувати чайні пакетики в побуті

Їх можна використовувати як добриво для рослин. При їх пересадженні покладіть пакетики на дно горщика і присипте їх ґрунтом. Вони забезпечать квіти додатковими поживними речовинами та не "пустять" воду на підставку.

Раз на місяць рослини можна поливати чаєм із дна склянки або есенціями, приготованими із використаних пакетиків. Так листя їх буде більш блискучим, а колір – більш інтенсивним.

За допомогою чайних пакетиків можна нейтралізувати неприємні запахи. Просто покладіть сушений чай у пакетиках у це місце – і проблеми не було. Також пакетики чаю допоможуть освіжити взуття. Один-два сухі пакетики в кожному взутті – і неприємний запах зникне.

У чаю ще гарна властивість знежирювати. Залиште кілька пакетиків чаю в брудному посуді на деякий час — і помити його буде набагато легше.

Змочіть ганчірку у чайному розчині, потім протріть нею дзеркала або скляні поверхні. Вони стануть чистими та без розводів. Яайні пакетики — гарна знахідка у догляді за дерев’яними меблями. Протираючи меблі просоченою чаєм тканиною, ви додасте їм блиск.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...