Більшість із нас починає день із кави. Дехто п’є її міцною, інші —- з молоком, сиропом чи навіть маслом. Але дієтологи та гастроентерологи попереджають: деякі популярні додатки до кави можуть перетворити улюблений напій на справжній удар по організму, передають Патріоти України.
Містять трансжири, штучні ароматизатори та консерванти, які у поєднанні з кавою можуть викликати запалення та проблеми з серцем.
Дослідження показують, що поєднання кави та синтетичних підсолоджувачів порушує мікрофлору кишечника та викликає стрибки глюкози навіть у людей без діабету.
Поєднання стимулятора (кава) і депресанта (алкоголь) плутає нервову систему та може призвести до підвищеного тиску, аритмії і навіть панічних атак.
У людей з непереносністю лактози така кава — гарантоване здуття, біль у шлунку, діарея. А в поєднанні з високою температурою — ще й ризик згортання білка.
Трохи кориці — ок. Але постійне додавання великих доз може викликати проблеми з печінкою, особливо через кумарин — токсичну речовину, яка є в касії (дешевій кориці).
Прикраси, а особливо кільця, можуть бути не лише елементом стилю, а й сильним енергетичним інструментом. Згідно з давніми віруваннями та принципами фен-шуй, палець, на якому ви носите кільце, здатен або відкрити фінансовий потік, або навпаки - перекрит...
Сьогодні полиці магазинів заповнені продуктами з позначкою "healthy", але не все, що продається під виглядом корисного, справді таким є. Багато популярних перекусів і готових страв містять приховані цукри, жири та добавки, які роблять їх небезпечнішими...