
Більшість із нас починає день із кави. Дехто п’є її міцною, інші —- з молоком, сиропом чи навіть маслом. Але дієтологи та гастроентерологи попереджають: деякі популярні додатки до кави можуть перетворити улюблений напій на справжній удар по організму, передають Патріоти України.
Містять трансжири, штучні ароматизатори та консерванти, які у поєднанні з кавою можуть викликати запалення та проблеми з серцем.
Дослідження показують, що поєднання кави та синтетичних підсолоджувачів порушує мікрофлору кишечника та викликає стрибки глюкози навіть у людей без діабету.
Поєднання стимулятора (кава) і депресанта (алкоголь) плутає нервову систему та може призвести до підвищеного тиску, аритмії і навіть панічних атак.
У людей з непереносністю лактози така кава — гарантоване здуття, біль у шлунку, діарея. А в поєднанні з високою температурою — ще й ризик згортання білка.
Трохи кориці — ок. Але постійне додавання великих доз може викликати проблеми з печінкою, особливо через кумарин — токсичну речовину, яка є в касії (дешевій кориці).
Психологічні тести на основі зображень користуються великою популярністю. Вони прості, захопливі та допомагають дізнатися більше про власні риси характеру. Такі тести створюють на основі психологічних теорій, аби показати, наскільки людина схильна до е...
19 листопада за новим календарем (2 грудня за старим) - день пам'яті пророка Авдія, київського святого Варлаама, ігумена Києво-Печерського, ікони Божої Матері "У скорботах і печалях Утіха". За юліанським календарем - день пам'яті святителя Павла, спові...