Багато господинь вважають за необхідне наливати у фарш трохи молока, передають Патріоти України.
Поширена думка, згідно з якою наявність у м’ясній основі такого інгредієнта забезпечує приготування м’яких та ніжних котлеток.
Молоко можна додати як у фарш, безпосередньо, так і у складі хлібного м’якішу.
Проте професійні кулінари вважають молочний компонент зайвим. І цьому є причина.
Проблема полягає у швидкому «зв’язуванні» білків м’яса та молока.
В результаті такої реакції котлети набувають не найвдалішої консистенції. Страва втрачає м’якість і стає гумовою.
Попри очікування, молоко не забезпечує котлетам соковитість. Скоріше навпаки.
У молоці навіть не варто замочувати хліб. Для цієї процедури бажано використати просту воду.
Якщо виникла потреба розбавити фарш і зробити його м’якшим та соковитішим, то молоко також не варто використовувати. У подібній ситуації на допомогу знову ж таки прийде звичайна вода.
Правильна гідратація має велике значення для вашого здоров’я, оскільки вода складає значну частину вашого організму. Вона підтримує рівень енергії, метаболізм, стан шкіри та навіть функції мозку, а тому важливо пити достатньо води протягом дня, передаю...
Розмова під час сну, офіційно відома як сомнілоквій, – це дуже поширене явище. Воно не є нормою, але і не вважається за медичну проблему, передають Патріоти України. Розмова уві сні може включати складні діалоги або монологи, повний набір слів чи звукі...