Чи правда, що молоко з коротким терміном зберігання корисніше, ніж з тривалим

Багато хто впевнений, що натуральні продукти не можуть зберігатися довго. Тому, наприклад, молоко купують із терміном придатності не більше тижня. передають Патріоти України.

Однак виробники напою запевняють, що це помилка. При правильній обробці всі вітаміни залишаються. Чи так це насправді, розповіли лікарі-дієтологи, інформує Ukr.Media.

Медики зазначили, що пастеризоване або ультрапастеризоване молоко максимально безпечне. Однак фермерський продукт усе-таки корисніший.

Наприклад, під час пастеризації частина вітамінів може зникати. Там певна температурна обробка йде, але все-таки більша частина речовин зберігається.

Молоко, яке не проходило жодної обробки, максимально корисне, тому що там збережено максимальну кількість вітамінів. Але це і дуже ризикований продукт. Він може нести в собі інфекційні або бактеріальні агенти, пояснили лікарі.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...