Багато хто впевнений, що натуральні продукти не можуть зберігатися довго. Тому, наприклад, молоко купують із терміном придатності не більше тижня. передають Патріоти України.
Однак виробники напою запевняють, що це помилка. При правильній обробці всі вітаміни залишаються. Чи так це насправді, розповіли лікарі-дієтологи, інформує Ukr.Media.
Медики зазначили, що пастеризоване або ультрапастеризоване молоко максимально безпечне. Однак фермерський продукт усе-таки корисніший.
Наприклад, під час пастеризації частина вітамінів може зникати. Там певна температурна обробка йде, але все-таки більша частина речовин зберігається.
Молоко, яке не проходило жодної обробки, максимально корисне, тому що там збережено максимальну кількість вітамінів. Але це і дуже ризикований продукт. Він може нести в собі інфекційні або бактеріальні агенти, пояснили лікарі.
Їжа впливає на роботу мозку, підтримуючи або погіршуючи пам’ять та когнітивні функції. Зокрема, додавання до раціону ягід журавлини може сприяти збереженню гостроти розуму та підтримки мозку у зрілому віці, передають Патріоти України. Про це свідчить д...
Багато хто відкриває їх, щоб барабан висохнув всередині. Але, виявляється, так робити не варто, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Часто після того, як завершується прання, дверцята пральної машини залишають відчиненими. Вважається, що та...