Діти будуть у захваті! Як приготувати ідеальну картоплю "як у Макдональдсі"

Будь-який кулінар може приготувати картоплю фрі в домашніх умовах. Якщо дотримуватись основних правил приготування страви, то вона вийде не гіршою (а іноді й набагато смачніше), ніж у ресторанах швидкого харчування, передають Патріоти України.

Подробиці

Одне з головних питань, яке задають гурмани, звучить так: «Чи потрібно попередньо варити картоплю або просто обсмажити її?».

Професіонали з упевненістю зазначають: без варіння не обійтись. Понад те, це єдина рекомендація, яку треба врахувати.

Як правильно підготувати картоплю

Нарізаний брусочками овоч потрібно відправити в ємність, наповнену водою низької температури. Ця півгодинна процедура необхідна для видалення зайвого крохмалю.

Далі пасльонове слід кинути в киплячу воду. Процес попереднього варіння не повинен тривати довго: доводити страву до готовності поки що не треба. Вимкнути вогонь потрібно вже за кілька хвилин після того, як вода в каструлі дійшла до кипіння.

Рідина, в якій вариться картопля, повинна бути з наступними добавками: оцет (столова ложка на літр води) і сіль (половина столової ложки на той же об’єм). Після завершення варіння картоплю треба покласти на серветку, щоб забрати зайву вологу.

Як смажити картоплю фрі

Частково зварений овоч треба кинути в ємність із киплячим маслом.

Готовою картопля фрі вважається після появи хрусткої скоринки. Зазвичай на це йде як мінімум 1 хвилина.

Перевірте себе! Наївність чи скептицизм: Тест у картинці визначить, наскільки ви довірливі

понеділок, 20 травень 2024, 8:12

Цей швидкий тест розроблений, щоб допомогти вам дізнатися більше про власну особистість в соціальному контексті. Все, що вам потрібно зробити, це подивитися на картинку. Ця психологічна вправа використовує принцип аналізу на основі сприйняття, щоб вияв...

Тест-ворожіння: Просто оберіть шоколадку і отримайте передбачення на п'ять років

понеділок, 20 травень 2024, 7:10

Ви коли-небудь замислювалися, що чекає на вас у майбутньому? Виявляється за допомогою цього простого психологічного тесту це можна зробити. Подивіться на зображення протягом кількох секунд і оберіть шоколадку. Таким чином ви зможете дізнатися, яким буд...