Будь-який кулінар може приготувати картоплю фрі в домашніх умовах. Якщо дотримуватись основних правил приготування страви, то вона вийде не гіршою (а іноді й набагато смачніше), ніж у ресторанах швидкого харчування, передають Патріоти України.
Одне з головних питань, яке задають гурмани, звучить так: «Чи потрібно попередньо варити картоплю або просто обсмажити її?».
Професіонали з упевненістю зазначають: без варіння не обійтись. Понад те, це єдина рекомендація, яку треба врахувати.
Нарізаний брусочками овоч потрібно відправити в ємність, наповнену водою низької температури. Ця півгодинна процедура необхідна для видалення зайвого крохмалю.
Далі пасльонове слід кинути в киплячу воду. Процес попереднього варіння не повинен тривати довго: доводити страву до готовності поки що не треба. Вимкнути вогонь потрібно вже за кілька хвилин після того, як вода в каструлі дійшла до кипіння.
Рідина, в якій вариться картопля, повинна бути з наступними добавками: оцет (столова ложка на літр води) і сіль (половина столової ложки на той же об’єм). Після завершення варіння картоплю треба покласти на серветку, щоб забрати зайву вологу.
Частково зварений овоч треба кинути в ємність із киплячим маслом.
Готовою картопля фрі вважається після появи хрусткої скоринки. Зазвичай на це йде як мінімум 1 хвилина.
Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...
Існує два типи помідорів: детермінантні помідори, які дають плоди лише раз на рік - вони більш м'ясисті та великі, - та індетермінантні помідори, які можуть давати плоди багато разів, передають Патріоти України. Джеймс Пріджоні з The Gardening Channel ...