Діти точно оцінять: Медові булочки для школи - обов'язково приготуйте, тісто смачне і ніжне, а начинку використовуйте яку ви любите

Неймовірний рецепт медового тіста й начинки яку ви любите. Готуються легко і просто, а виходять дуже смачно. Ніхто не відмовиться від такої булочки! Це просто фантастика, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • борошно — 500 гр.
  • мед — 80 гр.
  • вершкове масло — 60 гр.
  • яйце — 1 шт.
  • дріжджі сухі — 1/2 ч.л.
  • цукор — 3 ст.л.
  • вода (тепла) — 250 мл.
  • сіль — 2 ч.л.
  • жовток, морська сіль

Приготування

1. Для тіста візьмемо 500 грамів борошна і просіємо, додаємо 250 мілілітрів теплої води, пів чайної ложки дріжджів і 3 столові ложки цукру без гірки. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 5-10.

2. Додаємо одне яйце, 80 г меду, м'яке масло вершкове 60 грамів. Вимішуємо п'ять хвилин. Тісто виходить неймовірно м'яке, не забивайте його борошном, максимум що можна присипати злегка поверхню, щоб було зручніше вимішувати. Відправляємо в глибоку тарілку, змащуємо залишками вершкового масла, накриваємо плівкою і залишаємо на підйом, за часом це 40-60 хвилин. Дріжджів в цьому рецепті небагато, тому тісто підходить не сильно.

3. Присипаємо стіл борошном і дістаємо тісто. Можна розкачати, а можна просто руками розтягнути в прямокутник, сильно тонко не розтягуйте. Отриманий пласт нарізаємо на смужки. Кожну смужку ділимо на кілька частин. Кожну частину складіть в двоє і цю готову булочку відправляйте на деку. Змащуємо жовтком і злегка присипаємо морською сіллю.

4. Випікати булочки в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору, але завжди орієнтуйтеся на свою духовку.

5. Злегка замаринуємо цибулю в лимонному соку і ваших улюблених травах, а коли булочки охолонуть відкриваємо булочку і начиняємо її — шматочок сиру, ковбаска, кільце помідору і звичайно ж кільце цибулі. Подробиці дивіться в короткому відео.

Смачного!

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...