Неймовірний рецепт медового тіста й начинки яку ви любите. Готуються легко і просто, а виходять дуже смачно. Ніхто не відмовиться від такої булочки! Це просто фантастика, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Для тіста візьмемо 500 грамів борошна і просіємо, додаємо 250 мілілітрів теплої води, пів чайної ложки дріжджів і 3 столові ложки цукру без гірки. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 5-10.
2. Додаємо одне яйце, 80 г меду, м'яке масло вершкове 60 грамів. Вимішуємо п'ять хвилин. Тісто виходить неймовірно м'яке, не забивайте його борошном, максимум що можна присипати злегка поверхню, щоб було зручніше вимішувати. Відправляємо в глибоку тарілку, змащуємо залишками вершкового масла, накриваємо плівкою і залишаємо на підйом, за часом це 40-60 хвилин. Дріжджів в цьому рецепті небагато, тому тісто підходить не сильно.
3. Присипаємо стіл борошном і дістаємо тісто. Можна розкачати, а можна просто руками розтягнути в прямокутник, сильно тонко не розтягуйте. Отриманий пласт нарізаємо на смужки. Кожну смужку ділимо на кілька частин. Кожну частину складіть в двоє і цю готову булочку відправляйте на деку. Змащуємо жовтком і злегка присипаємо морською сіллю.
4. Випікати булочки в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору, але завжди орієнтуйтеся на свою духовку.
5. Злегка замаринуємо цибулю в лимонному соку і ваших улюблених травах, а коли булочки охолонуть відкриваємо булочку і начиняємо її — шматочок сиру, ковбаска, кільце помідору і звичайно ж кільце цибулі. Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...