
Неймовірний рецепт медового тіста й начинки яку ви любите. Готуються легко і просто, а виходять дуже смачно. Ніхто не відмовиться від такої булочки! Це просто фантастика, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Для тіста візьмемо 500 грамів борошна і просіємо, додаємо 250 мілілітрів теплої води, пів чайної ложки дріжджів і 3 столові ложки цукру без гірки. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 5-10.
2. Додаємо одне яйце, 80 г меду, м'яке масло вершкове 60 грамів. Вимішуємо п'ять хвилин. Тісто виходить неймовірно м'яке, не забивайте його борошном, максимум що можна присипати злегка поверхню, щоб було зручніше вимішувати. Відправляємо в глибоку тарілку, змащуємо залишками вершкового масла, накриваємо плівкою і залишаємо на підйом, за часом це 40-60 хвилин. Дріжджів в цьому рецепті небагато, тому тісто підходить не сильно.
3. Присипаємо стіл борошном і дістаємо тісто. Можна розкачати, а можна просто руками розтягнути в прямокутник, сильно тонко не розтягуйте. Отриманий пласт нарізаємо на смужки. Кожну смужку ділимо на кілька частин. Кожну частину складіть в двоє і цю готову булочку відправляйте на деку. Змащуємо жовтком і злегка присипаємо морською сіллю.
4. Випікати булочки в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору, але завжди орієнтуйтеся на свою духовку.
5. Злегка замаринуємо цибулю в лимонному соку і ваших улюблених травах, а коли булочки охолонуть відкриваємо булочку і начиняємо її — шматочок сиру, ковбаска, кільце помідору і звичайно ж кільце цибулі. Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...