Під час новорічних свят зі збільшенням їжі у будинку також зростає кількість харчових відходів. Досить часто ми не можемо все з'їсти відразу, а потім продукти псуються, і ми їх викидаємо. Ознайомтеся з порадами видання The Sun, які допоможуть викидати набагато менше їжі, передають Патріоти України.
У свята кидайте будь-які залишки, такі як цибуля, морква, стебла грибів, зубчики часнику, стебла трав і селера, в пакет для заморозки. Ці інгредієнти, які залишились, перетворяться на чудовий бульйон, а не будуть викинуті в сміття. За даними експертів, близько 20% всіх харчових відходів пов'язані з термінами придатності.
Дослідники США заявляють, що вітамін B3 (нікотинамід) може стати справжнім щитом від раку шкіри. Нове дослідження показало, що регулярний прийом цієї добавки знижує ризик розвитку хвороби та запобігає її рецидиву у пацієнтів, які вже мали один випадок ...
У багатьох господинь трапляється ситуація, коли після відкриття холодильника відчувається сторонній запах, навіть якщо всі продукти свіжі. Це може зіпсувати настрій і бажання готувати. Насправді існує простий спосіб швидко нейтралізувати неприємний аро...