Рогалики з повидлом - один з найулюбленіших рецептів випічки до чаю, передають Патріоти України.
Інгредієнти: борошно (500 г), вершкове масло (200 г), сода (½ чайної ложки), сметана будь-якої жирності (200 г), оцет (1 чайна ложка), цукор (100 г), густе повидло для начинки.
Покладіть вершкове масло в миску або каструлю, поставте на повільний вогонь і розтопіть, постійно помішуючи і не перегріваючи.
У розтоплене масло додайте сметану і добре перемішайте. Соду погасіть оцтом і відразу вилийте в миску.
У суміш додайте борошно, добре перемішуючи тісто для рогаликів. Воно повинно стати густим, м'яким і добре ліпитися.
Викладіть тісто на стіл і розділіть на 6 однакових частин за допомогою ножа. Присипте стіл борошном, щоб розкачати тісто в кола товщиною до 2 мм. Розділіть кожне коло на 8 рівних частин-трикутників і викладіть на них повидло. Після цього кожен із трикутників закрутіть у рогалик, обваляйте в цукрі і покладіть на підготовлений лист із пергаментом.
Порада: якщо повидло занадто рідке, процідіть його через сито, щоб позбутися від зайвої рідини.
Духовку розігрійте до 180 градусів, поставте в неї деко з рогаликами і випікайте 20-25 хвилин. Готові рогалики повинні вийти ніжними, м'якими і в міру солодкими.
За тисячоліття співіснування поруч з людьми коти встигли полюбити нас і сформувати з нами міцний зв'язок. Навіть попри те, що над усе вони цінують свою незалежність, передають Патріоти України. Ветеринарний блог OVRS назвав п’ятірку таких порід. Якщо в...
З кожним новим приготуванням їжі витяжка на вашій кухні засмічується все більше і більше. Через це жиру та інших різних забруднень згодом витяжка може почати гірше працювати, а то й зовсім зламається. Тому регулярне очищення техніки просто необхідне, п...