Городникам на замітку! Чим підгодувати огірки у серпні, щоб отримати "другий врожай" за сезон

Якщо ваші огірки втомилися від спеки, гудиння в’яне, а листя сохне, то час рятувати ситуацію і запропонувати огіркам чаювання, передають Патріоти України.

Цей метод реабілітації огірків зафіксували випадково, просто один городник протягом тижня на дачі щодня виливав із заварника залишки чаю. Через тиждень помітив, що огірки стали більш живими й зеленими, а через 10 днів нові плоди зібрав.

Подробиці

Чай — джерело корисних мікроелементів не лише для людини, а й рослини. Слабкі кущі починають відновлюватися та рясно давати нові плоди, якщо поливати таким способом.

Візьміть 1 склянку листового чаю (зеленого або чорного — без різниці), залийте водою (65-75 градусів) та залиште протягом 6 годин.

Підготуйте розчин: проціджений час на 10 літрів води (звичайної для поливу).

Кожному кущику під корінь влийте по 500 мл корисного чайного напою.

При цьому і заварка буде не без діла: її розсипайте біля огірків та сапою внесіть у землю.

Листя чаю підживить огірочки протягом місяця.

Спробуйте і в кінці серпня у вас буде “другий врожай” огірків за сезон.

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...