
Огірки - це найпопулярніші овочі для консервування. Взимку така закуска чудово доповнює м'ясо, рибу і будь-який гарнір. Але досить часто огірки псуються просто в банці. Все це через ряд помилок, які досить часто допускають навіть досвідчені господині, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що може зіпсувати ваші огірки під час консервування. Уникайте цих дій, щоб приготувати дійсно смачну страву.
Консервування огірків без замочування
Якщо ви не замочите огірки у холодній воді на декілька годин – вони втратять пружність і стануть дуже м'якими. Тому якщо ви хочете, щоб овочі були хрусткими та пружними – не пропустіть цієї процедури
Огірки невідповідного сорту або старі
Далеко не всі огірки підходять для консервування. Щоб овоч вийшов дійсно смачним – варто обирати молоді плоди, які мають чорні голочки. Огірки з білими голочками або ж старі не підходять.
Використання проточної води
Вода з-під крану хлорована. Тому її не можна використовувати для консервування. Найкраще брати в бутлях з магазину або з колодязя.
Не стерилізовані банки або кришки
Це дуже велика помилка, адже якщо у консервацію потраплять мікроби – вона буде зіпсована. Крім того в брудній тарі після консервування утворюється пліснява, яка є дуже небезпечною для здоров’я людини.
Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...
Картопляне пюре - класика домашньої кухні, але не завжди воно виходить пишним, кремовим і без грудочок. Шеф-кухарі поділилися простими хитрощами, які зроблять ваше пюре ідеальним, передають Патріоти України. Для пюре краще брати картоплю з високим вміс...