Як освіжити запах меблів, не витративши жодної копійки - геніальний лайфхак

Ви відчайдушно намагаєтеся усунути стійкий запах меблів? Незалежно від того, чи маєте ви справу з собаками, потом чи вологістю, дивани не завжди знову пахнутимуть як нові, передають Патріоти України.

Хитромудрі засоби для чищення можуть зовні привертати увагу, але гроші на них ви витрачати не захочете. Адже достеменно не знаєте, чи вони справді дієві. На щастя, Тутка має простіший варіант.

Спробуйте цю пораду з TikTok для свіжішого запаху меблів

Користувач TikTok, Ванеса Амаро, відома якvanesamaro91, – хатня робітниця, яка дивує своїми господарськими лайфхаками.

У своєму відео про дезодорант для меблів Ванеса розповідає, що використовує підручні засоби. Вона ділиться багатьма лайфхаками у своєму акаунті в TikTok, пропонуючи чудову альтернативу дорогим спеціалізованим мийним засобам.

Дезодорант для тканини зроблений з повсякденних предметів домашнього побуту, тому вам не потрібно буде витрачати на нього своїх грошей.

Як його виготовити в домашніх умовах

Щоб виготовити свій дезодорант для тканини, Ванеса змішує:

  • 3/4 склянки води,
  • 1/4 склянки медичного спирту та кондиціонер для білизни.

Хоча жінка не дає точних дозувань кондиціонера для білизни, вона зазначає, що ви можете додати більше або менше, залежно від того, який аромат хочете відчувати на тканині.

Змішавши всі складники, Ванеса розпорошує дезодорант на свої меблі. Бам! Запах зник. Жодних хитромудрих чи дорогих хімікатів не потрібно! Оскільки у Ванеси три собаки, і вона застосовує суміш на власних диванах, ви можете бути впевненими, що вона ефективна. І це набагато дешевша альтернатива брендовим продуктам, які ви купуєте у магазинах.

Цікаво, чому саморобний дезодорант так працює? Згідно Healthline, медичний спирт ефективно вбиває будь-які смердючі мікроби, нейтралізуючи при цьому їхній запах.

Крім того, більшість кондиціонерів для білизни мають ароматизатори, які маскують будь-який слабкий запах алкоголю та залишають ваші меблі свіжими та чистими.

Сподобалася порада? Візьмете собі її на замітку?

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...