
ивкова олія вважається найкориснішою. Вона має низку цінних властивостей і не стає джерелом канцерогенів під час термічної обробки. Однак вартість продукту досить висока, тому його варто вибирати правильно, щоб не витрачати гроші на вітер, передають Патріоти України.
Подробиці
Про які нюанси варто знати:
- Для салатів доведеться купувати найдорожче – нерафіноване з написом extra virgin. У ньому міститься максимальна кількість поживних речовин. Вартість продукту обумовлена тим, що для виробництва якісної олії беруться лише цілі оливки. При такому способі заготівлі не використовується хімія.
- Багато хто вважає, що смаження на оливковій олії – це дарма викинуті гроші, оскільки більшість корисних речовин випаровується. Це вірно. Але саме оливкова олія не починає виділяти канцерогенних речовин, що робить її хоча б безпечною.
- Найякіснішою олією вважається та, яка віддає гіркотою. На смаку страв це ніяк не позначиться.
- Якісну олію можна купувати лише у темних пляшках зі скла. Пластмасу чи прозоре скло навіть не варто розглядати.
- Завжди звертайте увагу на дату виготовлення: чим свіжіша олія, тим краще.
			
			
			
			
			Відкрите спілкування, сміливість обговорювати складні теми та повага до потреб іншої людини роблять стосунки міцнішими та запобігають кризам. Прийняття себе та свого партнера - ключ до побудови міцних стосунків, які витримають навіть найважчі моменти. ...
		 
			
			
			
			
			Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...