
Омлет - це одна з найпопулярніших страв, яку подають до сніданку, передають Патріоти України.
Вважається, що в класичному рецепті присутні лише трохи збиті яйця, які смажаться на вершковому маслі. Однак згодом господині почали додавати різні додаткові інгредієнти, щоб покращити смак омлету.
Деякі додають у яєчну масу молоко та зелень, хтось воліє використовувати печериці або шинку.
Але при цьому багато кулінарів згодні з тим, що ця страва обов’язково має бути пишною. Досягти необхідного ефекту виходить не у всіх, тут потрібно знати кілька секретів.
Насамперед кулінари відзначають, що ідеальна маса виходить у тому випадку, коли яйця змішуються віночком, а не міксером.
Якщо хочеться, щоб омлет більше нагадував по консистенції суфле, то спочатку треба окремо збити білки, а потім жовтки, а потім з’єднати ці дві маси.
Також слід враховувати, що надлишок рідини негативно відбивається на блюді. Не варто переборщувати із молоком..
Будь-який омлет готується під кришкою. Спочатку вогонь має бути великим. Як тільки маса почне підніматися, вогонь слід зробити слабким.
Трохи борошна чи манки зроблять страву щільнішою. Достатньо взяти лише півтори чайної ложки одного з цих продуктів на 4 яйця.
Багато користувачів працюють із ноутбуком, не від’єднуючи його від мережі цілими днями. Але чи справді це безпечно для акумулятора і чи не зменшує такий режим його ресурс - розповідаємо на "Ми-Україна", передають Патріоти України. Видання BGR зазначає,...
Згідно з внутрішньою статистикою Алло, у 2025 році частка бездротових гарнітур у загальному обсязі продажів ігрових навушників уперше перевищила 60%, що підтверджує глобальний тренд на відмову від дротів. Водночас середній чек зріс на 25%, оскільки гей...