Як швидко очистити мікрохвильовку без хімії - три найдієвіші способи

З часом мікрохвильова піч стає брудною у всіх. І для того, щоб позбутися плям, жиру та неприємного запаху, не обов'язково мати під рукою чудо-засоби. Є набагато простіші способи, передають Патріоти України

Редакція FoodOboz зібрала інформацію та поділиться трьома найдієвішими способами, які допоможуть відмити мікрохвильовку та позбутися неприємних запахів.Лимонний сік

Технологія очищення:

1. У чашку налити 150 мл води та вичавити туди сік 1 лимона.

2. Половинки лимона покласти у мікрохвильовку та гріти за високої температури 2 хвилини. Після – не відкривати дверцята, щоб пар зміг обробити поверхню.

3. Далі потрібно дістати лимон та протерти стінки мікрохвильовки губкою, змоченою у лимонному розчині.

4. Наостанок витерти ще раз стінки печі сухими рушниками

Оцет

Технологія очищення:

1. У чашку налити 150 мл води та розвести у ній оцет.

2. Так само, як і в першому методі, поставити чашку з розчином у мікрохвильовку та гріти за високої температури 5 хвилини. Після – не відкривати дверцята, щоб пар зміг обробити поверхню.

3. Після цього витерти стінки мікрохвильовки вологими та наостанок сухими рушниками.

Харчова сода

Технологія очищення:

1. Змішати 1/3 води та 2/3 соди до стану однорідної пасти.

2. Отриману пасту нанести на забруднені місця та залишити на декілька хвилин.

3. Після цього протерти мікрохвильовку вологими та наостанок сухими рушниками.

Це може здивувати! ТОП- 8 здорових продуктів, які можуть бути токсичними

п’ятниця, 31 січень 2025, 18:50

Здорове харчування – важлива складова нашого життя, яка допомагає підтримувати фізичну форму та запобігати хворобам. Проте навіть найкорисніші продукти можуть становити небезпеку для здоров'я, якщо їх неправильно вживати або готувати, передають Патріот...

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...