
Всі вже звикли, що на ринку присутні справжні продукти та вироби, зроблені "під натурпродукт". Це товари, виготовлені з додаванням рослинних жирів, які по собівартості виходять набагато дешевшими за оригінал, передають Патріоти України.
Проблема у тому, що далеко не всі добавки, які здешевшають процес для виробника, корисні для здоров’я. А ще буває, що такі підробки роблять із максимальним "закосом" під справжній продукт, який коштує в рази дорожче. Власне, тому люди й купляються на подібну продукцію.
Як не дати себе обманути й вибрати натуральний сир, а не підробку, розповідає food.oboz. Загалом експерти радять при купівлі сиру звертати увагу на кілька зовнішніх ознак — вони дозволять зрозуміти, що щось не так, ще у магазині — на етапі вибору товару.
Однак, якщо на етикетці продукту присутні наступні складові, не сумнівайтеся — це точно сирний продукт:
Також радимо звернути увагу на те, що якщо при нарізці продукту на ножі залишається жирна консистенція – це вірна ознака того, що сир виготовлений з сухого молока.
Тісто для вареників можна заморожувати, і воно не стане жорстким, якщо дотримуватися кількох правил. Після замішування тісто потрібно повністю охолодити й дати йому відпочити щонайменше 15 хвилин під рушником. Лише після цього його можна покласти в мор...
Чай і кава мають різні переваги для здоров'я, але, як підтвердили нещодавно вчені, чай усе ж дещо корисніший для кісток, пише The Washington Post, передають Патріоти України. Науковці з Університету Фліндерса в Австралії провели дослідження остеопороти...