\Корисний буряк зазвичай потребує години для того, щоб був м’яким, але є в досвіді господинь перевірені способи. Вони пришвидшують процес приготування, передають Патріоти України.
Спосіб №1
Варити овоч краще на невеликому вогні. При цьому в процесі приготування треба поступово додавати холодну воду. Достатньо буде вливати третину чашки кожні 10 хвилин у киплячу воду. Такі перепади температур допоможуть швидше приготувати буряк. Переварювати буряк не можна. Це зіпсує колір та смак.
Спосіб №2
Для збереження кольору можна додати трохи оцту, але наприкінці приготування. Однак такий варіант підходить лише у тому випадку, якщо варяться невеликі плоди. Будьте уважні: великі овочі можуть стати жорсткішими і довше готуватимуться.
Спосіб №3
Щоб буряк вийшов більш солодким, потрібно у воду додати трішки цукру. Страви з таким буряком не стануть калорійними, а от більш смачними однозначно будуть.
Психологічні тести допомагають легко визначити, у чому наші сильні та слабкі сторони. Сьогодні ми зосередимося на ваших сильних рисах особистості. Просто подивіться на зображення та оберіть одну з рослин, яку хотіли б бачити у своїй квартирі. Не задуму...
Манікюр - це не лише питання краси, а й спосіб вираження себе та свого ставлення до світу. Погляньте на зображення з різними дизайнами нігтів і оберіть той, який вам найбільше подобається. Пам’ятайте - перше враження важливе, передають Патріоти України...