\Корисний буряк зазвичай потребує години для того, щоб був м’яким, але є в досвіді господинь перевірені способи. Вони пришвидшують процес приготування, передають Патріоти України.
Спосіб №1
Варити овоч краще на невеликому вогні. При цьому в процесі приготування треба поступово додавати холодну воду. Достатньо буде вливати третину чашки кожні 10 хвилин у киплячу воду. Такі перепади температур допоможуть швидше приготувати буряк. Переварювати буряк не можна. Це зіпсує колір та смак.
Спосіб №2
Для збереження кольору можна додати трохи оцту, але наприкінці приготування. Однак такий варіант підходить лише у тому випадку, якщо варяться невеликі плоди. Будьте уважні: великі овочі можуть стати жорсткішими і довше готуватимуться.
Спосіб №3
Щоб буряк вийшов більш солодким, потрібно у воду додати трішки цукру. Страви з таким буряком не стануть калорійними, а от більш смачними однозначно будуть.
Здавалося б, туалетний папір має одне призначення, але насправді він може стати незамінним помічником на кухні. Мало хто здогадується, що саме цей предмет допомагає боротися з вологістю та неприємним запахом у холодильнику, передають Патріоти України. ...
Крупи є основою щоденного раціону багатьох родин, тому їх завжди купують про запас. Але нерідко трапляється неприємність: у банках чи пакетах з’являються дрібні жучки. Вони швидко псують запаси і можуть поширюватися на інші продукти, передають Патріоти...