
\Корисний буряк зазвичай потребує години для того, щоб був м’яким, але є в досвіді господинь перевірені способи. Вони пришвидшують процес приготування, передають Патріоти України.
Спосіб №1
Варити овоч краще на невеликому вогні. При цьому в процесі приготування треба поступово додавати холодну воду. Достатньо буде вливати третину чашки кожні 10 хвилин у киплячу воду. Такі перепади температур допоможуть швидше приготувати буряк. Переварювати буряк не можна. Це зіпсує колір та смак.
Спосіб №2
Для збереження кольору можна додати трохи оцту, але наприкінці приготування. Однак такий варіант підходить лише у тому випадку, якщо варяться невеликі плоди. Будьте уважні: великі овочі можуть стати жорсткішими і довше готуватимуться.
Спосіб №3
Щоб буряк вийшов більш солодким, потрібно у воду додати трішки цукру. Страви з таким буряком не стануть калорійними, а от більш смачними однозначно будуть.
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Сон - це не розкіш, а необхідна умова для здоров’я, гарного настрою і концентрації. Проте навколо сну існує безліч міфів, які можуть серйозно шкодити нашому відпочинку. Польський психотерапевт Матеуш Майхжак розвінчав найпоширеніші з них і пояснив, чом...