Як зварити буряк швидко: ТОП-3 перевірені способи

\Корисний буряк зазвичай потребує години для того, щоб був м’яким, але є в досвіді господинь перевірені способи. Вони пришвидшують процес приготування, передають Патріоти України.

Подробиці

Спосіб №1
Варити овоч краще на невеликому вогні. При цьому в процесі приготування треба поступово додавати холодну воду. Достатньо буде вливати третину чашки кожні 10 хвилин у киплячу воду. Такі перепади температур допоможуть швидше приготувати буряк. Переварювати буряк не можна. Це зіпсує колір та смак.

Спосіб №2
Для збереження кольору можна додати трохи оцту, але наприкінці приготування. Однак такий варіант підходить лише у тому випадку, якщо варяться невеликі плоди. Будьте уважні: великі овочі можуть стати жорсткішими і довше готуватимуться.

Спосіб №3
Щоб буряк вийшов більш солодким, потрібно у воду додати трішки цукру. Страви з таким буряком не стануть калорійними, а от більш смачними однозначно будуть.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...