Які крупи потрібно мити перед приготуванням, а які ні

У процесі приготування гарнірів господині можуть зіткнутися з деякими труднощами. Справа в тому, що часто виникає питання про те, мити або не мити крупу, яку щойно витягли з упаковки. Тут справді є деякі нюанси, передають Патріоти України.

Подробиці

Не кожна крупа потребує того, щоб її промивали перед приготуванням.

Досвідчені кулінари знають, що манка, вівсянка, а також кускус або булгур не потребують такої процедури. Вони просто вбирають воду.

Також деякі подрібнені злаки не потребують промивання. Це може зіпсувати їхню консистенцію.

Але більшість круп все ж таки потрібно промивання. Це рис, який буде надто клейким, якщо не змити зайвий крохмаль.

Також у цей список відноситься гречка та ячна крупа.

Це потрібно, щоб видалити борошняний пил, усунути гіркуватий присмак, який часто виникає через вміст фітинової кислоти.

Не просто промивання, а й довготривалого замочування вимагають перлова крупа, горох, квасоля, соя.

Все просто! Як зробити вінегрет смачнішим за допомогою сьомги

понеділок, 16 грудень 2024, 19:14

Беріть собі на озброєння – додайте до багатьма улюбленого вінегрету сьомгу, і смакуйте з користю, передають Патріоти України. Для приготування нам знадобиться:. Приготування:. Можна не обмежуватися цим переліком інгредієнтів, і додати щось своє, наприк...

Смакота! Як приготувати картоплю по-французьки, запечену під сиром

понеділок, 16 грудень 2024, 18:13

Назві страва завдячує французькому регіону Дофіне, який традиційно належав дофінам – спадкоємцям французького престолу. Запечена під сиром картопля набуває сирно-вершкового смаку та апетитної скоринки. Також вона приправлена тонким ароматом часнику та ...