
Шашлик, як правило, потрібно маринувати не менше двох годин, але бувають ситуації, коли навіть цього часу немає. Експерти поділилися простими способами, як прискорити цей процес, але при цьому не зіпсувати м'ясо. Просто додайте в нарізане м'ясо ці інгредієнти і сміливо прямуйте в сторону природи, радять Патріоти України.
Свинина - найпоширеніше м'ясо для смаження шашлику. Щоб прискорити маринування цього м'яса, знадобиться пиво.
Помістіть в зіп-пакет нарізане м'ясо, додайте подрібнену кільцями цибулю, сіль, коріандр, інші ваші улюблені спеції, ретельно перемішайте.
Потім поставте пакет вертикально і залийте м'ясо темним пивом, щоб були покриті всі інгредієнти. Після цього видавіть з пакета повітря, закрийте його і вирушайте до місця відпочинку.
Щоб швидко замаринувати шашлик з яловичини, потрібно взяти "правильний" шматок м'яса. Найкраще підійдуть стейки. Відправте м'ясо в зіп-пакет, додайте оливкову олію (1 ч. л. на один стейк), свіжий або сушений розмарин, чорний мелений перець, сіль за смаком.
Після чого видавіть з пакета повітря, закрийте застібку. До моменту початку смаження шашлик буде замаринований.
Нарізані шматочки баранини помістіть в пакет із застібкою і додайте улюблені спеції.
Ідеальною основою маринаду для такого м'яса стане цибуля. На 1,5 кг м'яса знадобиться 3-4 цибулини. Наріжте цибулю кільцями, помніть її руками і відправте в пакет з м'ясом. Щоб максимально розкрити аромат баранини, додайте в неї зіру.
Обов'язково випустіть повітря з пакета і щільно його закрийте.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Користувачі повідомляють про серйозну помилку після встановлення останнього оновлення KB5067036. Про це пишуть The Verge та Windows Ltest, передають Патріоти України. Як повідомляють користувачі Reddit і журналіст The Verge Том Воррен, після оновлення ...