Багато господинь печуть часто, балуючи своїх домашніх смачною та корисною домашньою випічкою. Досвідчені господині використовують для випікання пирогів і пиріжків варення, навіть те, що в чистому вигляді домашні їдять не дуже охоче. Зате таке варення в пирігах і пиріжках вони їдять із великим задоволенням, передають Патріоти України.
Але іноді варення занадто рідке і є ризик, що воно при випіканні витікатиме з пирогів і пиріжків, підгоряючи, псуючи смак виробу та його зовнішній вигляд. Виявляється, навіть тут можна знайти простий, доступний та дуже ефектний вихід.
Варення перед викладанням у пиріг просто слід загустити. Часто господині загущають рідке варення, проваривши його кілька хвилин із крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями.
Але дуже смачно виходить загущати рідке варення за допомогою манної крупи – варення без проблем стає густим, а смак пирога при цьому зовсім не змінюється. Скористайтеся нашою порадою і ви легко зможете загустити рідке варення для подальшого використання у вигляді начинки.
Для роботи нам знадобиться рідке варення, манка, каструля, ложка.
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...
Православна церква України 3 серпня за новим стилем вшановує преподобних Ісаакія, Далмата і Фавста, а також преподобного Косму Пустельника. За старим стилем сьогодні вшановують чудотворця Онуфрія Мовчазного і пророка Єзекіля, нагадують Патріоти України...