Багато кулінарів-аматорів не можуть обійтися без додавання хліба у фарш для котлет. Розмочений м’якуш потрібен для надання котлетній основі цілісності, передають Патріоти України.
Завдяки додатковому інгредієнту готове блюдо виходить пишним та соковитим. Проте використання хліба для приготування фаршу має й кілька негативних моментів.
По-перше, замочування, віджимання та подрібнення хлібобулочного виробу є досить довгими та стомлюючими процесами.
По-друге, через батон котлети можуть придбати неприємний кислуватий присмак. На щастя, існує альтернативний інгредієнт, завдяки якому фарш буде приготовлений швидше, а котлети все одно вийдуть апетитними та ніжними.
Створюючи котлетну основу, професійні кулінари використовують не батон, а панірувальні сухарі. Перевага продукту у тому, що його не треба подрібнювати. Крім того, він легко замочується (досить просто залити його водою).
Далі сухарі треба змішати з цибулею та м’ясною основою. Вийде суміш, в якій борошняна частина повинна займати не більше третини обсягу. Отримаємо фарш, з якого приготуються смачні та м’які котлети. Для страви будуть характерні неймовірна соковитість та відсутність зайвого присмаку.
Чи знали ви, що таїти в душі образи шкідливо для психічного здоров'я? Пропонуємо дізнатися, яка саме образа (і на кого) підриває ваш моральний дух, передають Патріоти України. Душа людини чимось схожа на квітку. У когось це колючий кактус, а в когось н...
Уміння дружити - навичка, яка здатна подарувати нам вірних людей поруч. Для декого дружба дуже важлива, для інших - звичніше покладатися лише на себе і довіряти лише собі. Дізнайся, що підходить саме вам, передають Патріоти України. Подивіться на карт...