Багато кулінарів-аматорів не можуть обійтися без додавання хліба у фарш для котлет. Розмочений м’якуш потрібен для надання котлетній основі цілісності, передають Патріоти України.
Завдяки додатковому інгредієнту готове блюдо виходить пишним та соковитим. Проте використання хліба для приготування фаршу має й кілька негативних моментів.
По-перше, замочування, віджимання та подрібнення хлібобулочного виробу є досить довгими та стомлюючими процесами.
По-друге, через батон котлети можуть придбати неприємний кислуватий присмак. На щастя, існує альтернативний інгредієнт, завдяки якому фарш буде приготовлений швидше, а котлети все одно вийдуть апетитними та ніжними.
Створюючи котлетну основу, професійні кулінари використовують не батон, а панірувальні сухарі. Перевага продукту у тому, що його не треба подрібнювати. Крім того, він легко замочується (досить просто залити його водою).
Далі сухарі треба змішати з цибулею та м’ясною основою. Вийде суміш, в якій борошняна частина повинна займати не більше третини обсягу. Отримаємо фарш, з якого приготуються смачні та м’які котлети. Для страви будуть характерні неймовірна соковитість та відсутність зайвого присмаку.
Відомий італо-американський вчений Вальтер Лонго, один із провідних експертів у світі з питань довголіття, назвав чотири щоденні звички, які допомагають жити довше і здоровіше. За його словами, секрет довгого життя полягає не в магії чи дієтах на один ...
Виникнення тромбів - одна з найнебезпечніших проблем зі здоров’ям, яка щодня забирає сотні життів. За даними Національного альянсу з боротьби з тромбами, щодня від тромбів помирає до 274 людей, а щороку реєструється понад 900 тисяч випадків. Кардіолог...