
Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України.
Результат залежить не тільки від технології приготування, але й від якості продукту. Експерти кажуть, що на м’якість шкіри впливає правильність обробки після забою.
Вибирайте для засолювання шматки сала з тонкою шкірою. Краще, щоб вона була з легким коричневим відтінком та ароматом підгорілої соломи. Якщо чи можете свіже сало проштрикнути сірником, воно точно хороше. А сало з білувато-рожевим відтінком краще не брати.
Налийте в сковороду воду. Нехай закипить. Шкіркою донизу покладіть шмат сала. У воді повинна знаходитися частина зі шкіркою, а от саме сало не треба заливати водою.
Таким способом потрібно проварити шкірку протягом 5 хвилин. А далі вже можете засолювати продукт. При такій попередній підготовці шкірка в сала точно буде м’якою.
Ветеринарка закликала уникати кількох порід собак, незважаючи на нещодавнє зростання їх популярності. Вона навіть назвала представників однієї з них "невротичними психопатами", передають Патріоти України. У суперечливому відео в TikTok, яке переглянули...
Українські водії дедалі частіше створюють резерви пального - через ризик перебоїв із постачанням, можливе зростання цін або надзвичайні ситуації. Проте не всі знають, як довго бензин у каністрі залишається придатним і коли він може нашкодити двигуну, п...