Є секрет! Кулінари розповіли правила соління сала, щоб шкіра була м’якою

Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України.

Подробиці

Результат залежить не тільки від технології приготування, але й від якості продукту. Експерти кажуть, що на м’якість шкіри впливає правильність обробки після забою.

Вибирайте для засолювання шматки сала з тонкою шкірою. Краще, щоб вона була з легким коричневим відтінком та ароматом підгорілої соломи. Якщо чи можете свіже сало проштрикнути сірником, воно точно хороше. А сало з білувато-рожевим відтінком краще не брати.

Налийте в сковороду воду. Нехай закипить. Шкіркою донизу покладіть шмат сала. У воді повинна знаходитися частина зі шкіркою, а от саме сало не треба заливати водою.

Таким способом потрібно проварити шкірку протягом 5 хвилин. А далі вже можете засолювати продукт. При такій попередній підготовці шкірка в сала точно буде м’якою.

Джерело: ПростоВей

Помилка буде дорого коштувати! ТОП-7 речей, які треба зробити одразу після фарбування волосся

п’ятниця, 21 лютий 2025, 8:22

Фарбування волосся – це не просто зміна іміджу, а й відповідальність за подальший догляд. Коли ви виходите із салону з ідеальним кольором і блиском, важливо знати, як зберегти цей ефект якомога довше, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вид...

Народні прикмети на 21 лютого. У Темофіїв день варто позбутись старих речей, небезпечно вживати алкоголь

п’ятниця, 21 лютий 2025, 7:05

На 21 лютого в новоюліанському календарі припадає день пам’яті преподобного Тимофія. Цей святий угодник, також відомий як Тимофій Весновій, жив у Малій Азії у VIII столітті. Від юності він присвятив себе утриманню і молитвам, за що Господь дарував йом...