
Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України.
Результат залежить не тільки від технології приготування, але й від якості продукту. Експерти кажуть, що на м’якість шкіри впливає правильність обробки після забою.
Вибирайте для засолювання шматки сала з тонкою шкірою. Краще, щоб вона була з легким коричневим відтінком та ароматом підгорілої соломи. Якщо чи можете свіже сало проштрикнути сірником, воно точно хороше. А сало з білувато-рожевим відтінком краще не брати.
Налийте в сковороду воду. Нехай закипить. Шкіркою донизу покладіть шмат сала. У воді повинна знаходитися частина зі шкіркою, а от саме сало не треба заливати водою.
Таким способом потрібно проварити шкірку протягом 5 хвилин. А далі вже можете засолювати продукт. При такій попередній підготовці шкірка в сала точно буде м’якою.
Іноді ми відчуваємо, що чогось бракує, але не можемо визначити точно, чого саме. Цей психологічний тест допоможе вам побачити власні потреби та бажання через простий вибір пейзажу, передають Патріоти України. Що означає ваш вибір:. Пейзаж №1 – Час змін...
Чи може простий вибір улюбленої квітки розкрити найглибші аспекти вашої натури? Психологічні тести на основі інтуїції показують: те, яку квітку ви оберете, багато розповість про ваш характер, риси особистості та життєві пріоритети, передають Патріоти У...