Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України.
Результат залежить не тільки від технології приготування, але й від якості продукту. Експерти кажуть, що на м’якість шкіри впливає правильність обробки після забою.
Вибирайте для засолювання шматки сала з тонкою шкірою. Краще, щоб вона була з легким коричневим відтінком та ароматом підгорілої соломи. Якщо чи можете свіже сало проштрикнути сірником, воно точно хороше. А сало з білувато-рожевим відтінком краще не брати.
Налийте в сковороду воду. Нехай закипить. Шкіркою донизу покладіть шмат сала. У воді повинна знаходитися частина зі шкіркою, а от саме сало не треба заливати водою.
Таким способом потрібно проварити шкірку протягом 5 хвилин. А далі вже можете засолювати продукт. При такій попередній підготовці шкірка в сала точно буде м’якою.
Їжа впливає на роботу мозку, підтримуючи або погіршуючи пам’ять та когнітивні функції. Зокрема, додавання до раціону ягід журавлини може сприяти збереженню гостроти розуму та підтримки мозку у зрілому віці, передають Патріоти України. Про це свідчить д...
Багато хто відкриває їх, щоб барабан висохнув всередині. Але, виявляється, так робити не варто, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Часто після того, як завершується прання, дверцята пральної машини залишають відчиненими. Вважається, що та...