Є секрет! Кулінари розповіли правила соління сала, щоб шкіра була м’якою

Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України.

Подробиці

Результат залежить не тільки від технології приготування, але й від якості продукту. Експерти кажуть, що на м’якість шкіри впливає правильність обробки після забою.

Вибирайте для засолювання шматки сала з тонкою шкірою. Краще, щоб вона була з легким коричневим відтінком та ароматом підгорілої соломи. Якщо чи можете свіже сало проштрикнути сірником, воно точно хороше. А сало з білувато-рожевим відтінком краще не брати.

Налийте в сковороду воду. Нехай закипить. Шкіркою донизу покладіть шмат сала. У воді повинна знаходитися частина зі шкіркою, а от саме сало не треба заливати водою.

Таким способом потрібно проварити шкірку протягом 5 хвилин. А далі вже можете засолювати продукт. При такій попередній підготовці шкірка в сала точно буде м’якою.

Джерело: ПростоВей

Домашній суперзасіб проти плям - тільки 3 інгредієнти, і жодних дорогих хімікатів

вівторок, 2 грудень 2025, 0:10

Ви коли-небудь псували улюблену блузку, скатертину або диван стійкою плямою від кави, вина чи соусу? Замість дорогих магазинних засобів можна приготувати ефективний домашній засіб, який працює швидко і дешево, передають Патріоти України. Що потрібно:. ...

Усе просто! Як зменшити рахунки за електроенергію взимку

понеділок, 1 грудень 2025, 23:59

З наближенням зими та зростанням рахунків за комунальні послуги, багато домогосподарств шукають способи зменшити свої витрати. Пральні машини - це один з побутових приладів, експлуатація якого може бути дорогою, передають Патріоти України. Однак це не ...