Є секрет! Кулінари розповіли правила соління сала, щоб шкіра була м’якою

Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України.

Подробиці

Результат залежить не тільки від технології приготування, але й від якості продукту. Експерти кажуть, що на м’якість шкіри впливає правильність обробки після забою.

Вибирайте для засолювання шматки сала з тонкою шкірою. Краще, щоб вона була з легким коричневим відтінком та ароматом підгорілої соломи. Якщо чи можете свіже сало проштрикнути сірником, воно точно хороше. А сало з білувато-рожевим відтінком краще не брати.

Налийте в сковороду воду. Нехай закипить. Шкіркою донизу покладіть шмат сала. У воді повинна знаходитися частина зі шкіркою, а от саме сало не треба заливати водою.

Таким способом потрібно проварити шкірку протягом 5 хвилин. А далі вже можете засолювати продукт. При такій попередній підготовці шкірка в сала точно буде м’якою.

Джерело: ПростоВей

Дачникам на замітку! Як активувати насіння кропу перед тим, як сіяти

середа, 12 лютий 2025, 5:40

Кріп невибагливий у догляді, але іноді він проростає довше, ніж очікувалося. Активація перед посадкою – важливий етап, що допомагає створити оптимальні умови для пробудження насіння, стимулює процеси росту і розвитку щедрого урожаю, передають Патріоти ...

Водіям на замітку! Які авто найкраще зберігають свою вартість

вівторок, 11 лютий 2025, 18:58

Купівля авто може бути справді вигідною інвестицією, якщо обирати модель, яка не втрачає в ціні з роками. І нове дослідження назвало десятку найкращих нових машин, які можна перепродати на вторинному ринку з найменшими втратами у вартості, передають Па...