Є сотні варіантів приготування котлет, які розкривають страву по новому, та дарують незабутнє гастрономічне задоволення. Багато кулінарів прагнуть навчитися готувати соковиті, рум’яні та ніжні котлети, які стануть справжнім хітом. Такий рецепт є, і він досить простий у виконанні, передають Патріоти України.
Хитрість у тому, щоб відокремити жовток від білка. Якщо котлети готуються з ніжного фаршу, наприклад, курячого філе або риби, то білок краще збити в піну міксером і акуратно додати силіконовою лопаткою у фарш.
Важливо дотримуватися дозування. Принцип «чим більше, тим краще» не працює у цьому випадку. Ефект це не посилить. Потрібно стільки білка, щоб він огортав м’ясо.
Деякі кулінари змішують білок із гірчицею і готують котлети або відбивні.
Щодо температурного режиму, то котлети краще запікати в духовці при температурі 250 градусів. Хитрість у тому, що м’ясні заготівлі одразу охоплюються жаром зверху, а не нагріваються, втрачаючи соки.
Візажисти знають, що ідеальний тон обличчя багато в чому – це не тільки здоров'я, а й якісно підібраний тональний крем. За допомогою продукту вдасться приховати недоліки, вирівняти рельєф і тон, а також візуально омолодити шкіру обличчя. Виробники проп...
Існує безліч лайфхаків, що стосуються експлуатації холодильників. Якшо в ньому зберігаються продукти з яскраво вираженим запахом, позбутися його допомогає, наприклад", пакетик спитого чаю, передають Патріоти України. Також неприємний запах може з'явити...