Коли ставити новорічну ялинку, щоб цілий рік була удача та достаток - сприятливі дати

Новий рік вважається одним із найулюбленіших свят усіх дітей та дорослих. Як відомо, головним атрибутом цього свята є новорічна ялинка. Щоб цілий рік був щасливим та благополучним, потрібно знати, у які дати найкраще наряджати новорічну красуню, передають Патріоти України.

Перш за все, потрібно визначитися, яка ялинка прикрашатиме ваш будинок – жива чи штучна. Адже, якщо поставити живу ялинку занадто рано, то ближче до Нового року та Різдва вона пожовтіє та обсипиться. Зі штучною ялинкою таких проблем немає, тому її можна ставити якомога раніше.

Сприятливі дати для прикрашання новорічної ялинки

18 грудня – найкраща дата для тих, хто хоче якнайшвидше створити вдома новорічну атмосферу. Якщо ви прикрасите ялинку напередодні Дня святого Миколая, то цілий рік вас буде спіткати лише удача в усіх починаннях, а також достаток в домі.

22 грудня – ця дата дуже сильно впливає на усі сфери нашого життя, оскільки, вважається, що у день зимового сонцестояння (21 грудня) вся нечисть починає втрачати свою силу. А вже 22 грудня починається новий життєвий цикл. Якщо ви прикрасите свою ялинку 22 грудня, то вона стане надійним оберегом для вас і захистить від злих духів.

24 грудня – дуже сприятлива дата для встановлення ялинки, якщо ви хочете, щоб у майбутньому році був рясний урожай на городі. У цей день новорічне дерево прикрашають усі германські народи. Також новорічну красуню можна прикрасити 25 грудня – на католицьке Різдово. В домі буде панувати добробут упродовж всього року.

28 грудня – остання найбільш сприятлива дата для встановлення ялинки. Це День святого Трифона, який завжди захищав знедолених та допомагав усім нещасним. Тому, якщо ви хочете вберегтися від усіх пліткарів, прикрашайте ялинку саме у цей день.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...