Корисні поради: Як правильно заводити авто в мороз

Експерт радить не прогрівати автомобіль.

Відомий автогонщик і волонтер Олексій Мочанов розповів, як правильно заводити авто в мороз. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Молчанов радить не прогрівати автомобіль. «Завели, пару-трійку хвилин обтрусили сніг і потихеньку поїхали нагрівати під навантаженням весь автомобіль. За ніч адже охолола вся машина, а не тільки мотор з салоном. Стояти і торохтіти на місці - неефективно. А їхати потім на замерзлій машині як на прогрітій - це ламати автомобіль і вкорочувати йому термін служби», - пояснює Мочанов.
Дає він пораду і для у водіїв, у яких в машині коробка-автомат. «Увімкніть Drive і, утримуючи ногу на гальмі, дайте машині постояти в такому положенні 20-30 секунд перед тим, як рушити з місця», - радить досвідчений водій.

Дуже смачно! Рецепт картопляної піци на сковорідці

субота, 11 травень 2024, 12:10

Піца прийшла до нас з Італії, але за багато років вона прижилася і в Україні. З’явилося багато місцевих рецептів і різних варіацій її приготування. Сьогодні пропонуємо вам приготувати піцу в домашніх умовах за дуже простим, бюджетним і смачним рецептом...

Лише спробуйте! Маленька хитрість, яка зробить котлети неймовірно соковитими та м’якими

субота, 11 травень 2024, 11:09

Пухкі, смачні та соковиті — саме такими мають бути котлети. Досвідчені господині та кулінари знають, як треба зробити фарш, щоб ваша страва стала справжнім хітом. Це дуже просто. Зазвичай для котлет беруть яловичину або свинину. Рекомендується робити з...