Лайфхак для огородників: Полийте цим огірки, перець та томати у холодну погоду - і врожай буде просто величезним (відео)

Незважаючи на травневе тепло, в деяких регіонах весна не завжди встигає «розкачатися» і може «спізнюватися» зі своїм приходом, або ж «забуває» прихопити із собою необхідні сонячні промені. Про те, що робити у таких випадках дачникам і городникам, розповів білоруський агроблогер Іван, передають Патріоти України.

«Низька температура і сильний вітер впливають на приживлюваність розсади, особливо відразу після висадки в грунт. Що ж робити, щоб розсада не „гальмувала“ у своєму зростанні?» — вважає блогер.

Найоптимальнішим способом допомоги розсаді, вважає він, — це поєднання кількох методів інтенсифікації зростання розсади, зокрема і зовсім звичайними методами. Саме до таких методів він відносить застосування для інтенсифікації росту рослин гліцерину, що має дві унікальні властивості.

По-перше, він є універсальним джерелом енергії як для людини, так і для багатьох корисних мікроорганізмів, а також і для рослини. Поряд з янтарною кислотою гліцерин потрапляє в дихальні процеси і починає підживлювати рослини енергією в тому випадку, якщо коріння та листя не працюють досить добре. Одновідсотковий розчин гліцерину, нанесений на поверхню листя, є фізіологічним та сприятливим для листя — він добре всмоктується, і, потрапляючи всередину, починає енергетично підживлювати рослину. З чим краще поєднати підживлення гліцерином, Іван розповідає у продовження відео.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...