Пиво відмінно втамовує спрагу, допомагає розслабитися після важкого робочого дня. Але не всі в курсі, що пиво, крім хороших емоцій, може приносити шкоду або користь організму, передають Патріоти України.
Помірне вживання пиво корисне. Все більше і більше медичних досліджень показувати, що якщо ви взагалі не п'єте, це теж шкідливо для вас. Згідно з численними незалежними дослідженнями, помірно питущі люди живуть довше і краще, ніж п'яниці або непитущі
Пиво ідеально підходить для помірного вживання через більш низький вміст алкоголю в порівнянні з вином або міцними спиртними напоями.
Пиво може бути шкідливим через що міститься в ньому алкоголю. Попри те, що за деякими даними, помірне вживання алкоголю захищає від депресії, краще не починати, якщо не п'єте. Від пива може вирости живіт, але це буде не якийсь особливий пивний живіт, а звичайний. Так буває, якщо їсти і пити більше, ніж спалювати.
Регулярне і неконтрольоване вживання пива (як і інших алкогольних напоїв) викликає структурні зміни в організмі, переродження в тканинах і їх атрофію: феномен" бичачого серця", гормональна зміна, цироз печінки, стійке розширення судин обличчя (особливо судин носа)
Пиво може викликати підвищення рівня цукру в крові, а в стані голоду привести до миттєвого стрибка рівня інсуліну. Лікарі радять відмовитися від пива людям з діабетом. Крім того, напій не рекомендується вживати і людям, які хочуть схуднути, бо в ньому міститься 100-200 калорій.
Відмовитися від пива краще і людям з синдромом роздратованого кишечника, оскільки напій може викликати у них здуття живота, гази, діарею і біль в животі. Не слід вживати пиво і громадянам, які страждають від печії, цирозу, вірусного гепатиту або аутоімунного захворювання.
Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...