Майже ніхто цього не знав! Ось що необхідно додати у варення, щоб воно стало густим

Влітку кожен кулінар намагається не пропустити сезон ягід та фруктів. Усі намагаються приготувати найрізноманітніші варення та джеми, передають Патріоти України.

Навіть найідеальніший рецепт варення у найдосвідченішого кухаря може не вийти і стати рідким. Як це виправити, розповімо разом із "Главредом".

Що додати у варення, щоб воно було густим

Просто додайте до нього манну кашу. Пара ложок манної крупи, доданих у варення під час приготування, може загуснути продукт, не змінюючи його смак і зовнішній вигляд.

Ще одним хорошим способом зробити рідке варення густішим є борошно. На кожні 250 г варення знадобиться близько 20 г борошна.

Коли будете томити на повільному вогні, просто додайте в нього просіяне борошно. Після цього необхідно так перемішати варення, щоб воно вийшло однорідним. Коли варення закипить, потрібно вимкнути конфорку.

Найпопулярніший спосіб загустити варення — це додати до нього желатин. Його необхідно розчинити з однією столовою ложкою води, а потім розтопити на водяній бані. Після розчинення желатину необхідно вилити його у варення та перемішувати, поки варення не загусне.

Все просто! Як перетворити бананові шкірки на добриво для рослин

вівторок, 29 квітень 2025, 16:12

Кімнатні рослини з великим гладеньким листям корисно натирати шкірочкою з банана, адже вона містить калій, кальцій, азот, магній та інші поживні речовини, передають Патріоти України. Можна зробити настоянку для вазонів. Для цього шкірку 1 банана залива...

Не пропустіть! На які хвороби може вказувати сухість губ

вівторок, 29 квітень 2025, 12:05

На які проблеми зі здоров’ям можуть вказувати сухі губи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо проблема сухості губ не минає протягом декількох днів, а також супроводжується іншими симптомами — спрагою, слабкістю й лущенням шкіри, лікарі...