Влітку кожен кулінар намагається не пропустити сезон ягід та фруктів. Усі намагаються приготувати найрізноманітніші варення та джеми, передають Патріоти України.
Просто додайте до нього манну кашу. Пара ложок манної крупи, доданих у варення під час приготування, може загуснути продукт, не змінюючи його смак і зовнішній вигляд.
Ще одним хорошим способом зробити рідке варення густішим є борошно. На кожні 250 г варення знадобиться близько 20 г борошна.
Коли будете томити на повільному вогні, просто додайте в нього просіяне борошно. Після цього необхідно так перемішати варення, щоб воно вийшло однорідним. Коли варення закипить, потрібно вимкнути конфорку.
Найпопулярніший спосіб загустити варення — це додати до нього желатин. Його необхідно розчинити з однією столовою ложкою води, а потім розтопити на водяній бані. Після розчинення желатину необхідно вилити його у варення та перемішувати, поки варення не загусне.
Зазвичай лушпиння картоплі вважається відходами, а тому одразу викидається до сміттєвого бака. Однак українцям порадили замість цього його заморожувати, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Лушпиння картоплі містять багато корисних речовин, ...
Українці все частіше скаржаться на те, що до них телефонують з невідомих номерів, а потім просто мовчать. Що це означає і чому такі дзвінки краще ігнорувати? Так звані "німі" дзвінки — поширена шахрайська схема. На телефон поступає вхідний дзвінок, ви ...