Влітку кожен кулінар намагається не пропустити сезон ягід та фруктів. Усі намагаються приготувати найрізноманітніші варення та джеми, передають Патріоти України.
Просто додайте до нього манну кашу. Пара ложок манної крупи, доданих у варення під час приготування, може загуснути продукт, не змінюючи його смак і зовнішній вигляд.
Ще одним хорошим способом зробити рідке варення густішим є борошно. На кожні 250 г варення знадобиться близько 20 г борошна.
Коли будете томити на повільному вогні, просто додайте в нього просіяне борошно. Після цього необхідно так перемішати варення, щоб воно вийшло однорідним. Коли варення закипить, потрібно вимкнути конфорку.
Найпопулярніший спосіб загустити варення — це додати до нього желатин. Його необхідно розчинити з однією столовою ложкою води, а потім розтопити на водяній бані. Після розчинення желатину необхідно вилити його у варення та перемішувати, поки варення не загусне.
Проблеми з двигуном можуть стать для автовласника фатальними. Якщо відчувається запах бензину в маслі, потрібно швидше звертатися до майстра, щоб врятувати мотор. Паливо в моторній оливі не лише знижує її якість, а й здатне знищити двигун, пише "Твоя М...
Якщо ваш інтернет повільний або комп’ютер постійно втрачає зв’язок із Wi-Fi, не обов’язково витрачати час на перезавантаження роутера. Є простий спосіб, який працює буквально за секунди, передають Патріоти України. Це дозволить уникнути переривання зв’...