Може накликати біду! Негайно приберіть це з підвіконня

Багато хто використовує підвіконня, як додаткову поличку в квартирі, особливо, якщо мало місця. Нерідко на підвіконні можна знайти квіти, посуд, електрочайник, косметику, рушник, дзеркало та ще багато всього. Виявляється, так робити не можна, і річ не тільки в тому, що житло виглядає захаращеним та неохайним, передають Патріоти України.

Що не можна ставити на підвіконня - негайно це приберіть

Є цілий перелік предметів, які не можна зберігати на підвіконні з різних причин. Найчастіше, предмет може просто зіпсуватися.

Так, ніколи не ставте на підвіконня:

  • продукти харчування (солодощі та фрукти теж) - через коливання температур вони просто зіпсуються;
  • хімію та косметику - під прямими променями сонця та через нагрів може статися небажана хімічна реакція, через що продукт втратить свої властивості;
  • електроніка - попадання вологи з відкритого вікна знищить мікросхеми, а значить і техніку;
  • свічки, пластилін - в цілому, будь-які предмети, які можуть потекти та зіпсувати пластик.

Книги та фотографії з підвіконня необхідно прибрати. Для цих штучок небезпечна не тільки волога, але й прямі сонячні промені, через які будь-яка фарба вицвіте.

Що може лежати на підвіконні - гарно та без мотлоху

Все ж не варто списувати підвіконня. Воно може бути досить функціональним. Так, можна залишити невеликий та ненав'язливий декор, який прикрасить кімнату. Також воно підходить для вирощування розсади або кімнатних квітів в залежності від того, для чого призначена кімната.

До речі, якщо ширина підвіконня дозволяє, то можна облаштувати робоче місце або зону відпочинку. Також ваш кіт оцінить затишну лежанку на підвіконні, адже це чудове місце, щоб поніжитися на сонечку та помилуватися пташками.

Чи можна ставити чайник на підвіконня - несподівана відповідь

Як вже писали вище, техніку не можна ставити на підвіконня через вологу, яка знищує мікросхеми, але це не єдина причина. Електричний чайник, мультиварку або кавоварку ставити на підвіконня не можна ще й тому, що під час закипання води гаряча пара потрапляє на скло, яке набагато холодніше, й воно може лопнути. Також осідає конденсат, через що отримуємо підвищену вологість, а значить цвіль та грибок, яких складно позбутися.

Хто несе більше води? Відповідь на цю головоломку вас неабияк здивує

понеділок, 29 квітень 2024, 10:10

Пропонуємо розгадати цікаву головоломку, передають Патріоти України. Потрібно відгадати, хто з жінок несе більше води. Але у вас є лише одна хвилина. . Підказуємо, щоб розгадати цю головоломку, вам необхідні знання із фізики. . Якщо вам так і не вдал...

Психологічний тест! Оберіть алкогольний напій - і дізнайтеся про себе більше

понеділок, 29 квітень 2024, 9:08

Дізнатись про людину більше можна, визначивши її улюблений алкогольний напій. Психологічний тест в картинці розкриє усі сторони особистості. Варто лише обрати номер, що сподобався, та прочитати розшифровку, передають Патріоти України. Пиво – це напій, ...