Може стати у нагоді завтра: Мексиканський похмільний суп, який швидко полегшує стан

Якщо вам здається, що в такому стані неможливо їсти, — це ілюзія.

Усі гучні вечірки закінчуються і на зміну їм приходить похмілля. Щоб полегшити стан, варто посмакувати мексиканським супом. Його складники пов'язують продукти розпаду алкоголю та виводять з організму, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

1 кг яловичини

6 зубців часнику

1 ст. л. перцю

2 гілочки чебрецю

3 лаврові листки

1 ч. л. солі

1 пучок кінзи

1 пучок зеленої цибулі

12 дрібних помідорів

Приготування:

Яловичину нарізати шматками 2,5 х2,5 см, посолити і залити 3 л гарячої води. Додати неочищений, але вимитий часник, перець горошком, чебрець і лавровий лист в марлевий мішечок.

Довести воду до кипіння і зняти піну. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні 3 години. За 10 хв. до цього видалити мішечок із прянощами, додати нарізані листя і стебла кінзи або орегано.

Покласти нарізану зелену цибулю і розрізані навпіл або на четвертинки помідори. Замість зелених можна взяти невеликі червоні свіжі або консервовані у власному соку томати.

Приправити перцем чилі, нарізаним на смужки. Особливо смачний суп, приготований напередодні і поданий розігрітим.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...