Усі гучні вечірки закінчуються і на зміну їм приходить похмілля. Щоб полегшити стан, варто посмакувати мексиканським супом. Його складники пов'язують продукти розпаду алкоголю та виводять з організму, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
1 кг яловичини
6 зубців часнику
1 ст. л. перцю
2 гілочки чебрецю
3 лаврові листки
1 ч. л. солі
1 пучок кінзи
1 пучок зеленої цибулі
12 дрібних помідорів
Приготування:
Яловичину нарізати шматками 2,5 х2,5 см, посолити і залити 3 л гарячої води. Додати неочищений, але вимитий часник, перець горошком, чебрець і лавровий лист в марлевий мішечок.
Довести воду до кипіння і зняти піну. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні 3 години. За 10 хв. до цього видалити мішечок із прянощами, додати нарізані листя і стебла кінзи або орегано.
Покласти нарізану зелену цибулю і розрізані навпіл або на четвертинки помідори. Замість зелених можна взяти невеликі червоні свіжі або консервовані у власному соку томати.
Приправити перцем чилі, нарізаним на смужки. Особливо смачний суп, приготований напередодні і поданий розігрітим.
Здорове харчування – важлива складова нашого життя, яка допомагає підтримувати фізичну форму та запобігати хворобам. Проте навіть найкорисніші продукти можуть становити небезпеку для здоров'я, якщо їх неправильно вживати або готувати, передають Патріот...
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...