Може стати у нагоді завтра: Мексиканський похмільний суп, який швидко полегшує стан

Якщо вам здається, що в такому стані неможливо їсти, — це ілюзія.

Усі гучні вечірки закінчуються і на зміну їм приходить похмілля. Щоб полегшити стан, варто посмакувати мексиканським супом. Його складники пов'язують продукти розпаду алкоголю та виводять з організму, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

1 кг яловичини

6 зубців часнику

1 ст. л. перцю

2 гілочки чебрецю

3 лаврові листки

1 ч. л. солі

1 пучок кінзи

1 пучок зеленої цибулі

12 дрібних помідорів

Приготування:

Яловичину нарізати шматками 2,5 х2,5 см, посолити і залити 3 л гарячої води. Додати неочищений, але вимитий часник, перець горошком, чебрець і лавровий лист в марлевий мішечок.

Довести воду до кипіння і зняти піну. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні 3 години. За 10 хв. до цього видалити мішечок із прянощами, додати нарізані листя і стебла кінзи або орегано.

Покласти нарізану зелену цибулю і розрізані навпіл або на четвертинки помідори. Замість зелених можна взяти невеликі червоні свіжі або консервовані у власному соку томати.

Приправити перцем чилі, нарізаним на смужки. Особливо смачний суп, приготований напередодні і поданий розігрітим.

Це може здивувати! ТОП- 8 здорових продуктів, які можуть бути токсичними

п’ятниця, 31 січень 2025, 18:50

Здорове харчування – важлива складова нашого життя, яка допомагає підтримувати фізичну форму та запобігати хворобам. Проте навіть найкорисніші продукти можуть становити небезпеку для здоров'я, якщо їх неправильно вживати або готувати, передають Патріот...

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...