Водії мають свої прикмети та заборони.Наприклад, збираючись продати свою машину, не треба озвучувати намір вголос у салоні авто - інакше транспортний засіб почне ламатися. Крім того, в дорозі не прийнято говорити про час. Наприклад: "я їду, буду через півгодини". У народі кажуть, цим можна наврочити, передають Патріоти України.
А ще багато прикмет пов’язані із номерами авто. Прихильники "теорії щасливих чисел" мають свої переконання щодо того, яких цифр не повинно бути на номерах.
Деякі водії переконані – цифри на номерах авто можуть нести як негативне, так і позитивне значення. За повір’ями, існують цифри, які можуть накликати біду та негативну енергію, тож краще уникати їх у номерних знаках.
"Нещасливі" числа
Забобонні люди та ті, хто вірять у нумерологію, кажуть, що особливо негативне значення несуть наступні цифри у номерах авто:
Побутує думка, що ці цифри, а тим більше – їхнє поєднання, може призвести до постійних складнощів, поломок та навіть аварій у дорозі.
"Шістка" у нумерологів завжди пов’язується із нечистою силою. Кажуть, що вона несе енергію бід та руйнування.
"Дев’ятка" не має настільки негативної інтерпретації. Є версія, що це число добра, щастя та достатку. Інші, навпаки, наголошують на тому, що 9 – це перевернута 6, тобто число диявола.
Цифру "тринадцять" називають "чортовою дюжиною". За словами прихильників забобон, вона також несе енергію труднощів, руйнації та проблем.
"Щасливі" числа
Серед водіїв побутує думка, що є і "щасливі" числа для номерних знаків. Це, наприклад, 5, 7 і 8.
"П'ятірку" часто інтерпретують, як цифру щастя. "Сімка" також має позитивне значення у багатьох культурах та традиціях. А "вісімку" розглядають як символ безкінечності та перемоги.
Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт — ваша знахідка. Пів години — і рибка готова. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щоб швидкий маринад устиг при...
Деруни – національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші. Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє. Якщо ви втомилися від традиційних дерунів, спр...