Незабаром весна - саме час для соковитого та ніжного шашлику. Однак у цій страві важливий не тільки рецепт, а й м’ясо, з якого він приготовлений, передають Патріоти України.
Разом із "Главредом" розповімо, яка частина свинини ідеально підходить для різних страв. Усі друзі проситимуть приготувати шашлик.
Свинячу тушу обробляють на такі основні частини:
Для цього страви найкраще брати шию та маринувати, не шкодуючи цибулі. Але будьте пильні та вибирайте бічні частини.
Пройдіть цей простий і водночас пізнавальний тест! Достатньо лише кількох секунд, щоб відкрити для себе приховані риси, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей тест ґрунтується на ідеї, що те, що ви бачит...
Здоров’я серця - це основа довгого та активного життя, проте ми часто недооцінюємо його важливість. Харчування відіграє ключову роль у підтримці роботи серцево-судинної системи, адже кожен продукт, який ми обираємо, може або зміцнити, або нашкодити орг...