
Незабаром весна - саме час для соковитого та ніжного шашлику. Однак у цій страві важливий не тільки рецепт, а й м’ясо, з якого він приготовлений, передають Патріоти України.
Разом із "Главредом" розповімо, яка частина свинини ідеально підходить для різних страв. Усі друзі проситимуть приготувати шашлик.
Свинячу тушу обробляють на такі основні частини:
Для цього страви найкраще брати шию та маринувати, не шкодуючи цибулі. Але будьте пильні та вибирайте бічні частини.
Різдво і тижні перед Святвечором - час подарунків, тепла й сімейних зустрічей. Торговельні центри переповнені, кур’єри працюють без перепочинку, а люди ламають голову, чим здивувати близьких цього року. У передсвятковій метушні легко зробити помилку — ...
Як би ми не боролися із ностальгією за часами СРСР, у певні моменти для деяких людей доторкнутись до свого радянського минулого буває важливо. Як, наприклад, під час святкування Нового року, коли люди старшого покоління воліють прикрашати ялинку вінтаж...