Незабаром весна - саме час для соковитого та ніжного шашлику. Однак у цій страві важливий не тільки рецепт, а й м’ясо, з якого він приготовлений, передають Патріоти України.
Разом із "Главредом" розповімо, яка частина свинини ідеально підходить для різних страв. Усі друзі проситимуть приготувати шашлик.
Свинячу тушу обробляють на такі основні частини:
Для цього страви найкраще брати шию та маринувати, не шкодуючи цибулі. Але будьте пильні та вибирайте бічні частини.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...