Приготувати ідеальний суп вдається далеко не всім. Страва часто виходить занадто густою або рідкою. Також зверху може з'явитися зайвий жир. Все це через ряд помилок, які варто виправити, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість про декілька правил приготування смачного супу. Вони максимально прості і допоможуть зробити вашу страву дійсно вдалою.
Не робіть сильний вогонь
Щоб усі інгредієнти рівномірно приготувались і, при цьому, не були перевареними, не робіть дуже сильний вогонь. Спочатку можна просто довести до кипіння на максимумі, а після цього знизити температуру так, щоб рідина зовсім трохи кипіла.
Не додавайте багато солі на початку приготування
Якщо покласти сіль з самого початку – є ризик пересолити страву. Смак залежить від інгредієнтів, які ви покладете. Деякі з них, можливо, вже будуть соленими. Тому, додавши усі інгредієнти, скуштуйте бульйон і вже потім засипайте необхідну кількість спеції.
Не забувайте про правильний порядок додавання інгредієнтів
Спочатку кладіть в суп овочі, які варяться довше. Це можуть бути морква та картопля. Далі йде квасоля. Потім можна додати й інші овочі.
Не додавайте крупу на початку приготування
Чи то макарони, чи рис – додавати крупи потрібно в самому кінці приготування, щоб вони не перетворювались в кашу і не робили страву надто густою.
Покращуйте смак за допомогою різноманітних інгредієнтів
Смак супу буде значно яскравішим, якщо додати подрібнену зелень або ж шматочок вершкового масла. Також чудовою ідеєю буде потерти сир.
Не їжте одразу
Супу потрібно дати час настоятись. Так усі смаки поєднаються, і страва стане насиченою. Тому кладіть суп в миски лише через 15-20 хвилин після приготування.
Юристи радять зберігати протягом 5 років квитанції про оплату комунальних послуг після оплати рахунків за електроенергію, газ, воду тощо. Річ у тім, що вони можуть допомогти вирішити можливі спори з постачальниками. Про це йдеться в матеріалі "На пенсі...
Вершкове масло – це базовий продукт, який має бути у кожному холодильнику. Саме тому важливо впевнено знати, що ви купили справжнє масло, а не підробку з додаванням рослинних жирів. Редакція FoodOboz розповість, як самостійно перевірити натуральність м...