Не робіть так! ТОП-4 помилки, які псують смак тушкованого м’яса

Правильне обсмажування

Перед тушкуванням м'ясо обсмажуємо на великому вогні. Не накриваємо сковорідку кришкою, щоб текстура м'яса не зіпсувалася. Просмажуємо шматки з обох боків до утворення апетитної скоринки. Не лінуємося і обсмажуємо шматки м'яса не близько один до одного, щоб вони рівномірно просмажилися.

Баланс рідини

Не додаємо занадто мало води. Стежимо, щоб більшість м'яса знаходилося у воді. Перемішуємо періодично, за потреби доливаємо рідину.

Баланс жиру

Якщо м’ясо попалось жирне, зрізаємо частини з великою кількістю сала. Вибираємо тушкування, а не смаження, якщо м'ясо нежирне — адже при тушкуванні сало просто не матиме змоги витопитись, і страва може вийти зовсім непривабливою.

Приправи та овочі

Додаємо спеції до смаку. Слід бути обережними з лавровим листом, щоб він не заглушив інші аромати. Овочі краще тушкувати окремо, якщо не хочемо, щоб вони втратили свою текстуру. З'єднуємо м'ясо та овочі перед подачею.

Народні прикмети на 23 січня. Українці спрадавна знали, що Агафій-напівхлібник любить добрі справи та пиріг з куркою

четвер, 23 січень 2025, 7:05

Православна церква України 23 січня за новим стилем вшановує єпископа Климента Анкірського і мучеників Агафангела, Самана і Павлина Милостивого. За старим стилем 23 січня вшановували пам'ять богослова Григорія, єпископа Ніського. . У це свято селяни ...

Все просто! Чим відмити жирні пластмасові контейнери, які погано пахнуть

четвер, 23 січень 2025, 5:40

Пластикові контейнери для їжі є невід'ємною частиною сучасного побуту. Вони зручні для зберігання продуктів і транспортування готових страв. Проте вже після першого використання виникає проблема: залишки їжі, жир і запах міцно вбираються в пластик. Нав...