Не робіть так! ТОП-4 помилки, які псують смак тушкованого м’яса

Правильне обсмажування

Перед тушкуванням м'ясо обсмажуємо на великому вогні. Не накриваємо сковорідку кришкою, щоб текстура м'яса не зіпсувалася. Просмажуємо шматки з обох боків до утворення апетитної скоринки. Не лінуємося і обсмажуємо шматки м'яса не близько один до одного, щоб вони рівномірно просмажилися.

Баланс рідини

Не додаємо занадто мало води. Стежимо, щоб більшість м'яса знаходилося у воді. Перемішуємо періодично, за потреби доливаємо рідину.

Баланс жиру

Якщо м’ясо попалось жирне, зрізаємо частини з великою кількістю сала. Вибираємо тушкування, а не смаження, якщо м'ясо нежирне — адже при тушкуванні сало просто не матиме змоги витопитись, і страва може вийти зовсім непривабливою.

Приправи та овочі

Додаємо спеції до смаку. Слід бути обережними з лавровим листом, щоб він не заглушив інші аромати. Овочі краще тушкувати окремо, якщо не хочемо, щоб вони втратили свою текстуру. З'єднуємо м'ясо та овочі перед подачею.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...