Не робіть так! ТОП-4 помилки, які псують смак тушкованого м’яса

Правильне обсмажування

Перед тушкуванням м'ясо обсмажуємо на великому вогні. Не накриваємо сковорідку кришкою, щоб текстура м'яса не зіпсувалася. Просмажуємо шматки з обох боків до утворення апетитної скоринки. Не лінуємося і обсмажуємо шматки м'яса не близько один до одного, щоб вони рівномірно просмажилися.

Баланс рідини

Не додаємо занадто мало води. Стежимо, щоб більшість м'яса знаходилося у воді. Перемішуємо періодично, за потреби доливаємо рідину.

Баланс жиру

Якщо м’ясо попалось жирне, зрізаємо частини з великою кількістю сала. Вибираємо тушкування, а не смаження, якщо м'ясо нежирне — адже при тушкуванні сало просто не матиме змоги витопитись, і страва може вийти зовсім непривабливою.

Приправи та овочі

Додаємо спеції до смаку. Слід бути обережними з лавровим листом, щоб він не заглушив інші аромати. Овочі краще тушкувати окремо, якщо не хочемо, щоб вони втратили свою текстуру. З'єднуємо м'ясо та овочі перед подачею.

Не робіть помилок! Названо дрова, які краще не брати для опалення каміна чи печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 23:10

Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...

Особливий тест: Виберіть сніжинку, щоб дізнатися, чи здійсняться ваші мрії нового року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 19:04

Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...