Нііколи не робіть так! Шість помилок в аеропорту, через які ви ризикуєте запізнитися на рейс

Запізнитися на літак - звична справа для багатьох мандрівників. Втім, за пропущений рейс авіакомпанія не платить жодної компенсації й майбутня подорож ризикує бути повністю зіпсованою, передають Патріоти України.

Статистика свідчить, що 8% людей, які користувалися літаками, щороку пропускають свої рейси. Причин цьому може бути безліч. OBOZREVATEL розповідає про найрозповсюдженіші помилки, яких допускаються пасажири.

Однією з найпоширеніших помилок є те, що пасажири орієнтуються на час відльоту літака, а не на час посадки. Різниця приблизно 20 хвилин, але якщо підійти до гейту в час відльоту – на борт уже ніхто не пустить.

Час проведений в зоні "duty&free" зазвичай пролітає непомітно, як і пропущений літак. Пасажири думають, що у них достатньо часу на покупки. Міжнародні аеропорти славляться величезною зоною для розваг і переміщення між гейтами може тривати довго.

Алкоголь – недруг пасажирів, які ризикують пропустити свій рейс. Люди в барах аеропорту зазвичай не слідкують за часом і настільки захоплюються розмовами з друзями, що навіть не чують як їх через гучномовець розшукує авіакомпанія.

Втрата квитка чи паспорта в аеропорті – розповсюджена історія. Варто зберігати документи у безпечному місці. Не буде зайвим зробити копії, оскільки втрата посадкового талону чи іншого документу може затримати польот.

Пасажири також часто плутають термінали, з яких відлітає їх рейс. Якщо зареєструватися онлайн і прийти в аеропорт з готовим посадковим талоном – автоматичний сканер пропустить у будь-який термінал. А ось уже біля залів вильоту будуть неприємності, як перевести пасажирів, які вже пройшли митний контроль, в інший термінал.

Відсутність документів на в'їзд чи виїзд – одна з розповсюджених помилок. Переконайтеся, що є все необхідне, включно з паспортом, візами і дозволи на виїзд дітей. Це відповідальність пасажирів, а не працівників авіакомпаній.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...