Оцінять всі! Як приготувати правильно печінку, щоб була ніжна й танула в роті

Печінка - улюблена страва багатьох, передають Патріоти України. Але це в тому випадку, коли вона соковита й м’яка, а не «гумова». Від чого залежить м’якість тушкованої печінки?

Подробиці

Спочатку обсмажте 200 г підчеревини, потім додайте 2 цибулини й тушкуйте під кришкою до золотистого кольору.

Коли цибуля готова, поріжте печінку досить великими шматочками (приблизно, як сірникова коробка, а курячу – надвоє).

Посоліть, поперчіть і тушкуйте на середньому вогні 3-5 хвилин, знову ж під кришкою. Як тільки при наколюванні виделкою не стане крові, а буде прозорий сік, вимикайте.

Запам’ятайте: печінка робиться твердою, коли вона пересмажена. І чим більше ви будете тримати її на вогні, тим більше вона буде жорсткішою та гумовою.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо господині замочують на ніч моркву у холодній воді

четвер, 10 жовтень 2024, 7:14

Морквина зберігає твердість та пружність буквально у перші тижні після збирання врожаю, передають Патріоти України. При тривалому зберіганні вона стає м’якою, гнучкою та пухкою. Натерти на тертці м’яку моркву – малоприємне заняття. Господині поділилися...

Народні прикмети на 10 жовтня. Що цього дня здавна робили українці, аби позбутись хвороб і бід

четвер, 10 жовтень 2024, 7:05

10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...