
Гречка є незамінним продуктом для тих, хто намагається харчуватися з користю для здоров'я. В її зернах містяться амінокислоти, легко засвоювані білки, жири, клітковина, залізо. Останнє, наприклад, потрібне, щоб утворювалися червоні кров'яні тільця. Ароматна й розсипчаста гречка - чудовий гарнір до м'яса, передають Патріоти України.
Незважаючи на всю простоту цієї страви, смачно зварити її вдається не завжди. Досвідчені кулінари поділилися одним секретним інгредієнтом, який варто додати до гречки, щоб отримати ідеальний гарнір. І це — куркума.
Що потрібно взяти:
Спосіб приготування:
Тепер можна зняти каструлю з вогню і дати настоятися в теплому місці ще кілька хвилин. Краще накрити її рушником.
Вибір вживаного авто завжди ризикований, адже не кожен автомобіль витримує випробування часом. Експерти називають марки та моделі, які показують високу надійність і рідко потребують дорогого ремонту навіть після багатьох років експлуатації, передають П...
Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України. Спосіб швидкого приготування буряка:. 1. Помийте, оч...