Перевірте себе! Рік народження за Східним календарем розповість про те, яка ви жінка насправді

На відміну від чоловіка, який видається цілісною особистістю, в кожній жінці, завдяки роздвоєності, закладено як би два типи особистості: зовнішній образ - один, а її вчинки - другий тип, передають Патріоти України.

Тільки чітке уявлення про двох половинках жіночої особистості служить ключем до розуміння будь-якого шлюбу. Роздвоєність жіночої сутності якраз і лежить в основі східного гороскопу.

У шлюбі та любові жінка є господинею положення. Чоловік, як цілісна особистість, прагне до певної відособленості. Шлюб — це істинно жіноче покликання, це те поле діяльності, де чоловік — лише гість. Чоловік в будь-якій жінці може знайти або тотожність однієї з її половинок, або встановити міцний романтичний зв’язок.

Отже, типи жінок за східним гороскопом:

РОМАНТИЧНІ жінки (народжені в роки Коня, Тигра, Собаки)

Образ цих жінок, їх думки, ідеали, спосіб життя, манери поведінки — все підпорядковано волі і романтичній любові. Але їх розум, мислення не відповідають цьому образу. Це логічні, холодні, аналітичні особистості, без зайвих емоцій, з прямолінійністю і безкомпромісністю, з комплексами неповноцінності, амбітністю і самознищенням одночасно.

Вони здатні справляти приголомшуюче враження, але внутрішньої сили, яка могла б підтримати цей образ, у них, на жаль, немає. Ось чому розбіжність між словом і справою, планом та його реалізацією так яскраво проявляється саме у цих трьох знаків. Завдяки їх зовнішності і манерам поведінки ніхто з оточуючих не сумнівається в їх сильній особистості. Ніхто, крім них самих.

Цим жінкам не вистачає волі, однак, їх високі амбіції, які дає їм логічне мислення, вони спроможні підкріпити справді чоловічим розумом. Часто вони знаходяться на межі зриву або катастрофи. Їх вольовий порив в поєднанні з прямолінійністю мислення кидає їх вперед, не гарантуючи хороших кінцевих результатів. Вони завжди прагнуть йти вперед, ніколи не зупиняючись на досягнутому, але вічно в усьому сумніваючись.

Зовнішність цих жінок завжди оманлива. Вони не можуть бути тільки прикрасою життя, їм завжди потрібна справа, адже природа нагороджує їх вічним двигуном, високими інтелектуальними можливостями і майже ніколи не обділяє талантами. У них прекрасні здібності до управління людьми і висока працездатність.

Романтична краса цих жінок мало кого може залишити байдужим. Не всякому чоловікові встигнути за настільки швидко думаючим і мінливих романтичним створенням. Не всякий чоловік відповідає тим вимогам, які пред’являють до них жінки даних знаків. Чоловікові досить складно укластися в їх схему. Звідси всі розчарування, комплекси, муки, як для жінки, так і для її супутників. Закохуючись, вони часто придумують собі романтичний ідеал свого обранця. Але коли знімають рожеві окуляри, терплять невдачі в особистому житті. Їм необхідно навчитися пригнічувати в собі слабкості, тоді вони будуть щасливі.

Тільки коли чоловік сам зайнятий справою, є непересічною особистістю, тільки тоді проявиться покликання цих жінок бути соратницею, жити справою чоловіка, зберігати йому вірність. Але скільки розчарувань чекає кожну з цих жінок, поки вона зуміє знайти того, хто їй потрібен! Представники жінок «романтичного ідеалу» — Мерилін Монро, Роммі Шнайдер, Патриція Каас, Лайза Мінеллі, Інеса Арманд, Софія Ковалевська, Любов Орлова і ін

СИЛЬНІ жінки (народжені в роки Півня, Змії, Бика)

Зберігаючи знаковий образ бойової трійки Півня, Змії і Бика з притаманними їм амбіціями, напором, прямолінійністю, комплексами, ці жінки володіють вищою формою волі — розумом, керованим волею. Повністю реалізувати цю волю можуть не всі жінки. Перешкодою цьому служать зовнішній бойової образ і відсутність новаторства. Сила їх політики, їх керівництва не знає конкуренції в жіночому світі і не боїться навіть конкуренції чоловіків. Роздвоєність, бойова мова та сформовані суспільні стереотипи нерідко заважають цим жінкам здійснювати політичну кар’єру. І тим не менш, такі їх представники, як Індіра Ганді, Маргарет Тетчер, Корасон Акіно, Марія Стюарт, Катерина II, правили цілою державою набагато сильніше більшості політиків — чоловіків.

Історикам-чоловікам болісно важко визнавати силу правління жінок: адже руйнується міф про безвілля жінок, погано віриться, що неприборкана любовна стихія може поєднуватися з тверезим розумом і твердою волею. Необхідно розмежовувати успіхи сильних жінок в політиці, які забезпечують могутня воля і прямолінійність, з одного боку, і їх невміння впливати на людей, з іншого.

Розум волі часто супроводжує романтична любов. Саме любов і є «ахіллесовою п’ятою», і джерелом натхнення цих жінок. Представниці сильних жінок дуже високо ставлять планку вимог, і не кожен чоловік зможе досягти її. У любові вони самі собі вибирають партнера. Ці жінки, можливо, єдині представниці слабкої статі, які прагнуть поєднати три речі: створити міцну сім’ю, бути щасливою матір’ю, досягти великих успіхів у діловій кар’єрі. Багатьом з них вдається досягти цієї мети, інші ж кидаються з однієї крайності в іншу, так як вони дуже люблять свою родину, пишаються своїми дітьми і бажають пробитися на вершину успіху.

ЧАРІВНІ жінки (народжені в роки Пацюка, Мавпи, Дракона)

Представниці цієї трійки знаків — уособлення жіночої краси, вишуканості, витонченості і слабкості. Вони справляють враження повітряних істот, яким і справи немає до грішної Землі. Всім своїм виглядом вони нагадують чоловікам, що на землі існують любов і краса.

Краса їх досить холодна, і тому любовний образ цих жінок с*ксуального продовження в собі не несе. Часто заманювання чоловіків у «їх сітки» проводиться зовсім не для того, про що думають представники сильної статі. Все закінчується після пристрасних поцілунків і вічної клятви в любові. У сімейному житті жінки цієї трійки знаків продовжують свою лінію — прагнуть до краси, добробуту та миру. Зазвичай, цей ідеал краси і спокою виявляє себе у прагненні до салонного життя, до достатку гарних і дорогих речей. Нерідко вони зневажають побут за його неминучість або терпляче, але відчужено примиряються з ним.

Жінки описуваного типу, створені для любові і поклоніння, тим не менш, мають тверезий розум і здоровий глузд, який ніколи не покидає їх, які б божевілля любові не творилися заради них. Їм потрібно матеріальне благополуччя і спокій. Як всякого реаліста, їх найбільше хвилює власне здоров’я, здоров’я близьких, повсякденне благополуччя. Не отримуючи життєвого спокою, ці жінки здатні на непередбачувані спалахи гніву. А відсутність визначеності у повсякденному житті може закінчуватися для них психічними травмами або трагедіями.

Будучи уособленням жіночої слабкості, незахищеності, вони по-жіночому долають свої труднощі — через капризи, істерики, сльози, дуже бурхливо та емоційно. Вони все пропускають через себе, звідси їх знання людей, знання правди життя. Ці жінки мають важкий характер. Хитрі за природою, вони володіють дипломатичними здібностями.

Для шлюбу ці жінки гарні, однак треба завжди пам’ятати про їх особливості. В убогому житті їм важче інших будувати сімейне благополуччя.

Представники жінок цього типу — Марина Цвєтаєва, Жорж Санд, Ельза Тріоле, Е.- Л. Войнич, А. Коллонтай, Катерина I, Р. Саббатіні та ін.

НЕЗАЛЕЖНІ жінки (народжені в роки Кабана, Кроля (Кота), Кози)

Це представниці найбільш загадкових жіночих знаків. Зовнішній спокій і незворушність приховують містичне мислення, чаклунську силу і владу над чоловіками. Саме в цьому роздвоєність жінки проявляється з такою несподіваною і вражаючою силою. Всі ці жінки мають досить тверезий погляд на життя, але коли приходить час діяти, — ось тут і виявляється їх специфіка: вони більше довіряють сновидінням, знаменням, ніж реальності. Та й реальне життя займає їх найбільше у своїх крайніх проявах, ніж у спокійному перебігу.

З усіх 12 жіночих типів тільки вони цілком незалежні від чоловіків. Вони є джерелом волі, але джерелами любові не служать. Любов і воля завжди борються в людині, пов’язуючи один одного своїм протистоянням. А тут присутня одна воля, і тому вони абсолютно вільні.

Ці жінки здатні в будь-якій ситуації відстояти свою незалежність, скільки б сил їм для цього не знадобилося. А сили у них є — це їхня воля. Вона може бути стихійно, незалежно від бажання власниці. Саме вона штовхає свою володарку і на великі жертви, подвиги, відкриття, і навіть на злочини. Жінки цих знаків можуть проявити в усіх видах діяльності, які вимагають смаку, гостинності й хорошого представництва. Вони великі інтелектуали, постійно прагнуть до нових знань, багато читають.

Шлюб, не є для жінок цього типу самоціллю: вони легко можуть обійтися і без нього. Але, з іншого боку, можливо, вони більше, ніж хто-небудь, здатні підтримувати свіжість подружніх стосунків, здатні в шлюбі на найбільше — ідеальну гармонію в духовній, с*ксуальній та господарській сферах. Незалежні жінки сформували містичну картину реального світу. У роки цих знаків народилися найвидатніші мислительки, містики — Мері Бекер — Едді, Олена Блаватська, Олена Реріх, віщунка Ванга, йог Індра Деві, письменниця Ганна Шмідт.

Діти оцінять! Як приготувати домашні глазуровані сирки

вівторок, 30 квітень 2024, 18:10

Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у вінегрет молоко та цукор

вівторок, 30 квітень 2024, 17:09

Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...