Кава - це улюблений для багатьох напій, який обожнюють пити вранці. Його готують по-різному: у турці, запарюють окропом, доповнюють корицею, коріандром, молоком, вершками та підсолоджувачами. Однак не все так просто, адже існують інгредієнти, які краще ніколи не додавати у каву, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, які три інгредієнти категорично заборонено додавати у каву.
Збиті вершки
Збиті солодкі вершки – це найпопулярніший інгредієнт, без якого більшість не уявляє ранкову каву. Проте є погані новини. Солодкі вершки часто містять у своєму складі цукор, штучні ароматизатори та інші шкідливі для здоров'я інгредієнти. Як альтернативу можна використати молоко на рослинній основі: мигдалеве, вівсяне або кокосове, які зроблять напій дуже кремовим та ніжним.
Цукор
Цукор – теж далеко не найкращий додаток до кави. Адже з часом кава з цукром перетворюється на звичку, яка зовсім не корисна для здоров'я, негативно позначається на вазі та загальному самопочутті. Замість цукру у каву можна додати натуральні підсолоджувачі, такі як мед, кленовий сироп або стевію. Вони зроблять напій солодким та без поганих наслідків.
Штучні підсолоджувачі
Зазвичай штучні підсолоджувачі обирають з метою замінити класичний цукор. Але навіть вони мають свої недоліки. Як приклад, вони порушують баланс бактерій у кишківнику та роботу шлунку. Як у попередньому випадку, замість такого типу підсолоджувачів варто надати перевагу натуральним.
Дієтологи одностайно називають овес одним із найважливіших продуктів у раціоні людини, і не лише як зручний та поживний сніданок. Новітні наукові дослідження підтверджують, що регулярне вживання вівсянки здатне ефективно знижувати рівень загального та ...
Їсти полуницю щодня — це зазвичай дуже корисно, якщо у тебе немає алергії чи інших протипоказань. Ось що може трапитись, передають Патріоти України. Позитивні ефекти:. Можливі мінуси: