Кажуть, що пересолити сало просто неможливо - воно просто не бере зайву сіль, але зробити так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному. Трапляється, що дуже гарне сало з прошарком виходить жорстким, як підошва, а шкірка тягнеться, наче вона гумова, передають Патріоти України.
Якщо по правді, то немає такого рецепта, який міг би зробити сало кращим, ніж воно є. Тому не беруть для засолювання продукт, отриманий від старого кнура, частини тіла, де знаходяться молочні залози тварин та інші ділянки.
Найкраще вибирати для засолювання сало з тоненькою шкіркою, яка легко протикається наскрізь сірником і має трохи коричневий колір. Пахне шкірка такого сала горілою соломою.
Налийте води в сковороду, трохи, на саме дно, покладіть сало шкіркою вниз і поставте сковороду на вогонь. Води має бути стільки, щоб вона покривала лише шкірку. З того моменту, як закипить вода, кип’ятіть сало ще 5 хвилин, а потім знімайте і соліть за будь-яким відомим вам рецептом. Після такої обробки зіпсувати сало майже неможливо.
Наступного разу, коли ви виходитиме з дому, уважніше подивіться на своє взуття – воно може розповісти про вашу особистість більше, ніж ви думаєте, передають Патріоти України. За словами провідного поведінкового психолога Джо Хеммінгса, взуття на може б...
Магній — один із тих мінералів, який відіграє величезну роль у підтримці нормальної роботи нашого тіла. Від підвищення виробництва енергії до підтримки міцних м’язів і кісток, це важливо для загального здоров’я. Але проблема полягає в тому, що багатьом...