Розкрито секрети, які допоможуть приготувати смачні та соковиті котлети

Навіть якщо ви не один рік готуєте котлети, зібрані поради неодмінно вам знадобляться, бо, як кажуть у народі, вік живи – вік учись. Досвідчені господині діляться секретами, передають Патріоти України.

Подробиці

Найсмачніші котлети виходять із фаршу, який постоїть 5-6 годин у холодильнику – разом із сіллю, спеціями, цибулею. Таким чином м’ясо промаринується.

Замочуйте білий хліб у молоці (якщо це весна, зима, осінь) або у воді (влітку). Фарш ніколи не прокисне.

Яйця додавайте у намочений хліб, а не безпосередньо в м’ясо. Котлети будуть краще триматися купи.

Дрібно порізана цибуля краще, ніж перемелена через м’ясорубку. Залишається приємний аромат цибульки.

М’ясо на фарш перемелюйте не на мілку сітку м’ясорубки, а на середню або велику. Відчуватиметься смак м’яса.

Виробляючи котлети, змащуйте руки олією. Не буде фарш приставати ні до рук, ні до дощечки, на яку ви викладаєте.

Панірувати котлети можна не тільки в пшеничному борошні чи в сухарях, а й в кукурудзяному борошні або в міленькій кукурудзяній крупі. Буде хрустка скоринка.

Розкрито секрети, які допоможуть приготувати смачні та соковиті котлети

четвер, 10 жовтень 2024, 23:10

Навіть якщо ви не один рік готуєте котлети, зібрані поради неодмінно вам знадобляться, бо, як кажуть у народі, вік живи – вік учись. Досвідчені господині діляться секретами, передають Патріоти України. Найсмачніші котлети виходять із фаршу, який постої...

65% дорослих мають знижену здатність перетравлювати лактозу: Кому і за яких умов не можна вживати сир

четвер, 10 жовтень 2024, 22:12

Якщо ви любите сир, врахуйте, що близько 65% дорослих людей має знижену здатність перетравлювати лактозу. Якщо ви відчуваєте дискомфорт після споживання сиру, можливо, вам варто зробити перерву, оскільки можуть бути й інші фактори, як непереносимість к...