Розкрито секрети, які допоможуть приготувати смачні та соковиті котлети

Навіть якщо ви не один рік готуєте котлети, зібрані поради неодмінно вам знадобляться, бо, як кажуть у народі, вік живи – вік учись. Досвідчені господині діляться секретами, передають Патріоти України.

Подробиці

Найсмачніші котлети виходять із фаршу, який постоїть 5-6 годин у холодильнику – разом із сіллю, спеціями, цибулею. Таким чином м’ясо промаринується.

Замочуйте білий хліб у молоці (якщо це весна, зима, осінь) або у воді (влітку). Фарш ніколи не прокисне.

Яйця додавайте у намочений хліб, а не безпосередньо в м’ясо. Котлети будуть краще триматися купи.

Дрібно порізана цибуля краще, ніж перемелена через м’ясорубку. Залишається приємний аромат цибульки.

М’ясо на фарш перемелюйте не на мілку сітку м’ясорубки, а на середню або велику. Відчуватиметься смак м’яса.

Виробляючи котлети, змащуйте руки олією. Не буде фарш приставати ні до рук, ні до дощечки, на яку ви викладаєте.

Панірувати котлети можна не тільки в пшеничному борошні чи в сухарях, а й в кукурудзяному борошні або в міленькій кукурудзяній крупі. Буде хрустка скоринка.

Вчені здивували! З чим треба пити чай, аби знизити артеріальний тиск

п’ятниця, 20 червень 2025, 8:50

Вживання шоколаду та чаю може бути корисним для серцево-судинної системи. Сполука флаван-3-оли, що міститься в напої та цих солодощах може допомогти знизити кров'яний тиск. Про це свідчать результати дослідження європейських вчених, повідомляє Verywell...

Хіти тижня. Народні прикмети на 20 червня. Чому цього дня українці спрадавна не виносили сміття з домівки

п’ятниця, 20 червень 2025, 7:05

20 червня за новим календарним стилем (1 липня - за старим) - день пам'яті священномученика Мефодія, єпископа Патарського. 20 червня за юліанським календарним стилем - день пам'яті великомученика Феодора Стратилата. . ***. Мефодій жив у III-IV столітт...