Навіть якщо ви не один рік готуєте котлети, зібрані поради неодмінно вам знадобляться, бо, як кажуть у народі, вік живи – вік учись. Досвідчені господині діляться секретами, передають Патріоти України.
Найсмачніші котлети виходять із фаршу, який постоїть 5-6 годин у холодильнику – разом із сіллю, спеціями, цибулею. Таким чином м’ясо промаринується.
Замочуйте білий хліб у молоці (якщо це весна, зима, осінь) або у воді (влітку). Фарш ніколи не прокисне.
Яйця додавайте у намочений хліб, а не безпосередньо в м’ясо. Котлети будуть краще триматися купи.
Дрібно порізана цибуля краще, ніж перемелена через м’ясорубку. Залишається приємний аромат цибульки.
М’ясо на фарш перемелюйте не на мілку сітку м’ясорубки, а на середню або велику. Відчуватиметься смак м’яса.
Виробляючи котлети, змащуйте руки олією. Не буде фарш приставати ні до рук, ні до дощечки, на яку ви викладаєте.
Панірувати котлети можна не тільки в пшеничному борошні чи в сухарях, а й в кукурудзяному борошні або в міленькій кукурудзяній крупі. Буде хрустка скоринка.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...