Секрет білосніжного картопляного пюре: Ось що потрібно додати у воду під час приготування

Багатьом не подобається, коли варена картопля виходить жовтуватою. Господині впевнені, що гарнір має відрізнятися білосніжністю. На їхню думку, лише за дотримання цієї умови зовнішній вигляд страви можна назвати апетитною, передають Патріоти України.

Здавалося б, колір страви залежить від сорту картоплі або кількості крохмалю, але не від способу приготування. І це дійсно так, але є також одна хитрість, яка гарантує приготування білої картоплі. Йдеться про таку хитрість, як використання додаткового інгредієнта.

Що додати у воду при варінні

Секретом білосніжної вареної картоплі є додавання кислого компонента. Деякі кулінари наливають у каструлю трохи оцту. Але краще не ризикувати. Вибрати варто добавку із менш різким смаком.

Ідеальний варіант – сік лимона. Однієї чайної ложки соку буде цілком достатньо для того, щоб гарнір набув потрібного кольору. Крім того, будьте впевнені: сік цитруса не зіпсує смаку страви. Навпаки, за рахунок кислої добавки картопля може вийти набагато апетитнішою.

Ця кава прискорює обмін речовин! Додайте лише два інгредієнти

вівторок, 23 грудень 2025, 17:14

Звичайна ранкова кава може стати потужним стимулятором метаболізму, якщо додати імбир та гвоздику. Цей напій не лише бадьорить, а й зігріває зсередини, покращує травлення та кровообіг, передають Патріоти України.

Справа не в красі! Навіщо потрібен помпон на шапці

вівторок, 23 грудень 2025, 16:53

Помпон на шапці з’явився значно раніше, ніж став модним аксесуаром. Його використовували в різних культурах і з різною метою. У минулому цей елемент мав практичне, символічне та ідентифікаційне значення, передають Патріоти України. Помпони носили війсь...