Багатьом не подобається, коли варена картопля виходить жовтуватою. Господині впевнені, що гарнір має відрізнятися білосніжністю. На їхню думку, лише за дотримання цієї умови зовнішній вигляд страви можна назвати апетитною, передають Патріоти України.
Здавалося б, колір страви залежить від сорту картоплі або кількості крохмалю, але не від способу приготування. І це дійсно так, але є також одна хитрість, яка гарантує приготування білої картоплі. Йдеться про таку хитрість, як використання додаткового інгредієнта.
Секретом білосніжної вареної картоплі є додавання кислого компонента. Деякі кулінари наливають у каструлю трохи оцту. Але краще не ризикувати. Вибрати варто добавку із менш різким смаком.
Ідеальний варіант – сік лимона. Однієї чайної ложки соку буде цілком достатньо для того, щоб гарнір набув потрібного кольору. Крім того, будьте впевнені: сік цитруса не зіпсує смаку страви. Навпаки, за рахунок кислої добавки картопля може вийти набагато апетитнішою.
У світі здорового харчування багато хто вважає, що продукти з маркуванням низькожирний, корисний або натуральний автоматично допомагають підтримувати вагу. Проте експерти британської клініки з питань схуднення Optimal You застерігають: не всі такі прод...
Суп часто варять у великій кількості, щоб вистачило на довше і не доводилося готувати щодня. Але мало хто замислюється, скільки часу ця страва може залишатися безпечною для вживання. Неправильне зберігання або надто довгий термін у холодильнику можуть ...