Ніжне і м'яке сало є ідеальним закушуванням та досить популярним продуктом на столі українців. Однак, перед тим, як подати його з чорним хлібом та зеленою цибульою, потрібно правильно засолити сало, передають Патріоти України.
Багато кулінарів-початківців роблять одну і ту ж помилку. Вони не обробляють сало перед засолюванням. Якщо цього не зробити, страва вийде зовсім не ніжною, а її смак буде далеко не ідеальним.
Щоб такого не сталося, обов'язково перед процедурою засолювання покладіть сало до морозильної камери на один день. Завдяки цьому продукт не втратить свою форму і буде гарно нарізатися.
Заздалегідь підготуйте всі спеції, які вам знадобляться для засолювання сала. На 1 кг продукту кулінари радять брати приблизно 2 ст. ложки солі, 1 ч. ложку паприки, 1 ч. ложку меленого перця та 1 ч. ложку гірчиці. Також ідеально до сала підходять куркума, кмин, часник і коріандр, лавровий лист.
Всі прянощі потрібно змішати в окремій посудині, зробити на шматкові сала невеликі надрізання. Потім змішати всі інгредієнти, загорнути у пергаментний папір та залишити на 5 днів у холодильнику.
Гурмани також стверджують, що в традиційний продукт можна внести трохи солодкості. Виявляється, якщо у маринад під час засолювання додати невелику кількість цукру (не більше 1 ч. ложки), то ви отримаєте надзвичайно ніжний смак. Така комбінація зробить сало смачним і цікавим.
Твердження, що вода з лимоном допомагає схуднути, частково є правдою, але з нюансами. Ось що варто знати, передають Патріоти України. Вода з лимоном — це корисна звичка, якщо вона допомагає вам:. Але вона не є “чарівним засобом” для схуднення.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...