Ніжне і м'яке сало є ідеальним закушуванням та досить популярним продуктом на столі українців. Однак, перед тим, як подати його з чорним хлібом та зеленою цибульою, потрібно правильно засолити сало, передають Патріоти України.
Багато кулінарів-початківців роблять одну і ту ж помилку. Вони не обробляють сало перед засолюванням. Якщо цього не зробити, страва вийде зовсім не ніжною, а її смак буде далеко не ідеальним.
Щоб такого не сталося, обов'язково перед процедурою засолювання покладіть сало до морозильної камери на один день. Завдяки цьому продукт не втратить свою форму і буде гарно нарізатися.
Заздалегідь підготуйте всі спеції, які вам знадобляться для засолювання сала. На 1 кг продукту кулінари радять брати приблизно 2 ст. ложки солі, 1 ч. ложку паприки, 1 ч. ложку меленого перця та 1 ч. ложку гірчиці. Також ідеально до сала підходять куркума, кмин, часник і коріандр, лавровий лист.
Всі прянощі потрібно змішати в окремій посудині, зробити на шматкові сала невеликі надрізання. Потім змішати всі інгредієнти, загорнути у пергаментний папір та залишити на 5 днів у холодильнику.
Гурмани також стверджують, що в традиційний продукт можна внести трохи солодкості. Виявляється, якщо у маринад під час засолювання додати невелику кількість цукру (не більше 1 ч. ложки), то ви отримаєте надзвичайно ніжний смак. Така комбінація зробить сало смачним і цікавим.
Вапняний наліт, як правило, з’являється на душових лійках через деякий час після початку їх використання. Чим довше він накопичується, тим його стає все важче видалити, передають Патріоти України. Через цю поширену проблему сантехніка у ванній кімнаті ...
Весна — це час пробудження садових рослин, і яблуні не є винятком. З приходом першого тепла дерева активізують свої процеси росту, а садівники починають працювати над підготовкою яблунь до нового сезону, передають Патріоти України. Одним із найважливіш...